Фан Клуб: Интер

Еве на пример Меси не се приметува, Перишиќ исто... Има доста ме мрзи сеа да ги мислам само не мора да значи дека овој не знае да игра со десна, тоа го приметив од хајлатот, инаку даде и два гола со десна, интересно е коа набацува од десна страна го прави тоа исклучиво со лева нога има неколку такви ситуации. Ама се гледа дека коа излага сам пред гол многу добро ја пласира.

Никот ГабиГол го стекнал од младинските школи каде што дал 600 или 800 гола не знам точно колку прочитав. Само многу лесно може да се случи и да не дојде во Интер, утре може да го следите ќе играат Бразил-Јужна Африка ќе има на МРТВ, може ќе излезат со Нејмар, Хесус и Барбоса во нападот.
Се приметува кај сите леваци, научно е докажано дека ниеден левак не може да ја користи десната нога ко што деснаците ја користат левата.
Кога си го видел Меси жити се да центрира со десна или да даде пас со десна или да рокне шут со десна? Никад.

Перишиќ е деснак бе дечко, ти у заблуда си. :shook:

Се приметува кај сите леваци, научно е докажано дека ниеден левак не може да ја користи десната нога ко што деснаците ја користат левата.
Кога си го видел Меси жити се да центрира со десна или да даде пас со десна или да рокне шут со десна? Никад.

Перишиќ е деснак бе дечко, ти у заблуда си. :shook:

Перишиќ ни сам не знае што е, повеќе голови и центаршути има со лева него со десна

Перишиќ ни сам не знае што е, повеќе голови и центаршути има со лева него со десна
Ама ти стварно изгледа не разбираш. Перишиќ е деснак, скоро сите професионални фудбалери деснаци знаат да играат и со левата нога подеднакво добро ко со десната.
Кај леваците е потешко, речиси и невозможно исто да играат со двете нозе.

Ама ти стварно изгледа не разбираш. Перишиќ е деснак, скоро сите професионални фудбалери деснаци знаат да играат и со левата нога подеднакво добро ко со десната.
Кај леваците е потешко, речиси и невозможно исто да играат со двете нозе.
Ок може да е така пошто има многу малку леваци па ваљда од мали ги фаворизираат пошто се леваци па после десната нога само за во автобус да се качуваат им служи, но Меси игра подеднакво добро и со десната.

Според мене, ако дојде и Габигол, би сакал уште и Гарај да ни се приклучи, на тој начин би рекол дека можеме да стигнеме далеку, а тоа е второто место, бидејќи првото е недостижно, осен ако не се случи некоја виша сила, а тоа е ајдуците да ги прекомандат пак во СериаБ, па така да го лапаме Игуаин за безпари. :D

Интер комотно може да биде 2ро место.

Нема шанси сеуште да бидиме 2-ро или 3-то место со Манчини како тренер..освен ако не се случи некако Паласио,Нагатомо,Ди Амбросио,Мело,Ранокија па дури и Брозович колективно да се исповредат(дај боже) и да не мора да ги игра..

Немам никаква доверба во идиотот,веројатно пак ќе ги игра овие играчи и ќе почни да ротира по првите неколку добри резултати..нема глупак е чоекот тука треба да се сложиме..јас разбирам дека треба да се има резерви ама да ги форсираш истите играчи тогаш кој го еба нека се гони и дај боже како куче да го избркаат

Нема шанси сеуште да бидиме 2-ро или 3-то место со Манчини како тренер..освен ако не се случи некако Паласио,Нагатомо,Ди Амбросио,Мело,Ранокија па дури и Брозович колективно да се исповредат(дај боже) и да не мора да ги игра..

Немам никаква доверба во идиотот,веројатно пак ќе ги игра овие играчи и ќе почни да ротира по првите неколку добри резултати..нема глупак е чоекот тука треба да се сложиме..јас разбирам дека треба да се има резерви ама да ги форсираш истите играчи тогаш кој го еба нека се гони и дај боже како куче да го избркаат
За Манчини се согласувам во стање е да го направи Банега пролив играч и тука сите да коменитраат како Банега никад не ни бил добар... Се согласувам и за Паласио, Нагатомо, Д'Амбросио, Мело, Ранокија но никако и за Брозо, човекот е добар играч а тоа се гледа и како игра за репрезенатцијата. Дај не ме заебава стручњак како тебе тоа да не го увиди. Инаку се согласувам дека сега за сега Брозо треба да биде резерва но ако се докаже уште повеќе не би ми сметал и прва постава.

За Манчини се согласувам во стање е да го направи Банега пролив играч и тука сите да коменитраат како Банега никад не ни бил добар... Се согласувам и за Паласио, Нагатомо, Д'Амбросио, Мело, Ранокија но никако и за Брозо, човекот е добар играч а тоа се гледа и како игра за репрезенатцијата. Дај не ме заебава стручњак како тебе тоа да не го увиди. Инаку се согласувам дека сега за сега Брозо треба да биде резерва но ако се докаже уште повеќе не би ми сметал и прва постава.

Брозо реално е добар играч,има солидна визија и добар пас..доста е борбен и многу трча на теренот,не е онака класичен копач...но проблемот кај него е тоа што е многу нестабилен и лабилен психички..не е победник,не е инает..игра премногу шарлатански и без идеја..премногу механички за тие предиспозиции и квалитет кој го поседува...добро тој можеби го дава максимумот ама мислам дека треба да биди само резерва.

Брозо реално е добар играч,има солидна визија и добар пас..доста е борбен и многу трча на теренот,не е онака класичен копач...но проблемот кај него е тоа што е многу нестабилен и лабилен психички..не е победник,не е инает..игра премногу шарлатански и без идеја..премногу механички за тие предиспозиции и квалитет кој го поседува...добро тој можеби го дава максимумот ама мислам дека треба да биди само резерва.
Абе дека трча како коњ трча, дека има квалитет има, дека фати прва постава во страшниот среден ред на Хрватска фати, дека треба да созрее како играч треба... Да може сега за сега резерва, но ако се докаже зашто да не биде и прва постава. Непотребно се сере Брозо, плус сега запиша и четврто одделение ќе научи да чита.

Абе дека трча како коњ трча, дека има квалитет има, дека фати прва постава во страшниот среден ред на Хрватска фати, дека треба да созрее како играч треба... Да може сега за сега резерва, но ако се докаже зашто да не биде и прва постава. Непотребно се сере Брозо, плус сега запиша и четврто одделение ќе научи да чита.

А замисли пак Италјански кога ќе научи..ќе го имаме новиот Пирло

У случај да дојде Габигол како би изгледал составот - лево
Составот кога не водеше Џиги ака куродрвка Мацари - десно
Ич нема разлика :D
13900361_10154285403340309_309037456231713183_n.jpg

Ми недостасуваат Гуарин,Ковачич,Џонатан и Кузманович..еве добро е што Ранокија ни се врати,а Паласио и Нагатомо се сеуште тука..веројатно најслабиот и најглупиот тим на Интер во историјата..кога да ги пишев да изгубат баш тогаш ќе се повампиреа и ќе играа како блесави

У случај да дојде Габигол како би изгледал составот - лево
Составот кога не водеше Џиги ака куродрвка Мацари - десно
Ич нема разлика :D
13900361_10154285403340309_309037456231713183_n.jpg

Од шо ги имам пратено Сантос, мислам дека не игра на таа позиција Габигол, он игра крило, ЦФ и втор напаѓач,на таа плејмејкерска позиција игра Лукас Лима.
А и за да го купите ќе ви требаат едно 40-50м евра, Сити види колку фрлија на Габриел Хесус, а Габигол важи за уште поголем талент од Хесус, моментално го поседуваат Сантос и уште две компании, така да преговорите ќе бидат хаос.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom