- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 4.527
- Поени од реакции
- 8.340
Bekojte komsicinja, bekojte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Трансфер цел на Бареслона е ама на Манчини му е омилен играч така да недопирлив е. И сега со Кандрева од спротивната страна конечно Манчини ќе го има тоа што го бара, две класични крила кој трчаат без престан и покриваат назад, така да не би требало да има проблем веќе со бековите, мада Перишиќ дава и доста голови и може да се игра како напаѓач а Кандрева во средината повеќе.^шо знам, не сум го гледал, да ти верувам![]()
Трансфер цел на Бареслона е ама на Манчини му е омилен играч така да недопирлив е. И сега со Кандрева од спротивната страна конечно Манчини ќе го има тоа што го бара, две класични крила кој трчаат без престан и покриваат назад, така да не би требало да има проблем веќе со бековите, мада Перишиќ дава и доста голови и може да се игра како напаѓач а Кандрева во средината повеќе.
Како и да е Рома треба сериозно да се плаши сезонава... Интер осваја ако дојде и ГабиГол.![]()
Ја мразам клипови и стварно не ги сметам за никаков репер, не мора да значи ако на тој клип не ми се допаѓал дека е лош играч, или обратно... Јас така искоментирав поради тоа што некој претходно напиша да сме го даделе Икарди и овој и Оскар место него и нека дојде кој сака. Секако, кур ќе накршиме така, џам ќе свиткаме. А не сум против негово доаѓање, да не се разбереме погрешно, нека дојде али да не си иде на сметка на некој од Икарди, Перо или Јоветиќ. Само сеа со доаѓањето на Кандрева можно е и да се откажат од него, или у краен случај ако го носат ќе лета некој од Едер или Јоветиќ, најверојатно Едер.ГабиГол како што гледав на YouTube многу се потпира на лева нога, Стефан што го гледал првиот хајлајтс на YouTube стварно е мизерен ама има други видеа каде што се гледа дека е добар играчот. Мислам на YouTube Рики Алварез беше Марадона, ама Рики го земавме од Велез и тоа таму беше резерва а сега правиме муабет за главен играч на јак клуб за кој пола Европа се тепа.