Фан Клуб: Интер

^шо знам, не сум го гледал, да ти верувам:P
Трансфер цел на Бареслона е ама на Манчини му е омилен играч така да недопирлив е. И сега со Кандрева од спротивната страна конечно Манчини ќе го има тоа што го бара, две класични крила кој трчаат без престан и покриваат назад, така да не би требало да има проблем веќе со бековите, мада Перишиќ дава и доста голови и може да се игра како напаѓач а Кандрева во средината повеќе.

Како и да е Рома треба сериозно да се плаши сезонава... Интер осваја ако дојде и ГабиГол.:LOL:

Трансфер цел на Бареслона е ама на Манчини му е омилен играч така да недопирлив е. И сега со Кандрева од спротивната страна конечно Манчини ќе го има тоа што го бара, две класични крила кој трчаат без престан и покриваат назад, така да не би требало да има проблем веќе со бековите, мада Перишиќ дава и доста голови и може да се игра како напаѓач а Кандрева во средината повеќе.

Како и да е Рома треба сериозно да се плаши сезонава... Интер осваја ако дојде и ГабиГол.:LOL:

абе оди бегај таму, ме смееш само:pos:

А Рома веќе се плаши, ако донесе уште еден полупроизвод како Фазио, најебали смо:cautious:

шала на страна, мислам дека Рома 2ро ќе биде оваа година, али најбитната утакмица им се игра сега за неколку недели за пласман во ЛШ групна фаза

ГабиГол како што гледав на YouTube многу се потпира на лева нога, Стефан што го гледал првиот хајлајтс на YouTube стварно е мизерен ама има други видеа каде што се гледа дека е добар играчот. Мислам на YouTube Рики Алварез беше Марадона, ама Рики го земавме од Велез и тоа таму беше резерва а сега правиме муабет за главен играч на јак клуб за кој пола Европа се тепа.
Ја мразам клипови и стварно не ги сметам за никаков репер, не мора да значи ако на тој клип не ми се допаѓал дека е лош играч, или обратно... Јас така искоментирав поради тоа што некој претходно напиша да сме го даделе Икарди и овој и Оскар место него и нека дојде кој сака. Секако, кур ќе накршиме така, џам ќе свиткаме. А не сум против негово доаѓање, да не се разбереме погрешно, нека дојде али да не си иде на сметка на некој од Икарди, Перо или Јоветиќ. Само сеа со доаѓањето на Кандрева можно е и да се откажат од него, или у краен случај ако го носат ќе лета некој од Едер или Јоветиќ, најверојатно Едер.

Сега уште да изненадат со некој солиден централен дефанзивец што ќе служи за ротација... Ебење од трансфер период би бил. :D

Da se oslobodat od Ranokia i da mozat nekakk da go vratat Rivaa i neka zatvorat transfer pazar...

Kolku ke se nervirame koa ke gledame sredina so Medel i Melo...

Нема бе, кај на куров ми Медел и Мело у средина покрај толку играчи... Ако е до толку ретард ондак нек се убие. Мене ми чини дека Мело ќе заврши у Кина, ако не овој трансфер период ондак наредниот 100%, пошо реално нема место за него во тимот, а богами прилично солидна плата зима за таков илегалец каков што е.

Медел е му биде играч на Манчини за ротација во одбраната :)

Абе не се глупирајте, Медел е зацементиран во првата постава, на лудакот Кондогбија ќе му биде тешка резерва.

Манчини може да го користи Медел и во 3-5-2, ако се одлучи тоа да го игра некогаш, а и реално со играчите што ги имаме ништо чудно и така да почне да игра. Кандрева и Ансалди бочно во петката, останатите тројца Кондо, Банега и Брозо, напред Икарди и Јове и нека дојде кој сака. :)

Многу играчи имаме бе, не знам кого да ставам хехехехе. Нема да игра Манчини така, освен можеби на некои утакмици, 4-4-2 фура у глобала.

Aбе он најмногу го зема Кандрева за да има сличен играч на Перишиќ по десна страна, значи може да се каже дека Хандановиќ, Перишиќ, Кандрева, Медел, Икарди, Миранда, Муриљо и Банега се 100% прва постава. Е сеа дали сите ќе остант од овие играчи и дали ќе дојде Барбоса а сигурно ќе дојде уште еден ќе се формира првата постава...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom