Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Тер Штеген за 80 милиони :eek: би бил најголем трансфер во историјата ако ја активира Сити клаузулата.
Јас сум за Браво да биде прв голман и годинава, Штеген воопшто не ме убеди дека треба тој да биде прв избор, сеуште е киксер.

Гомез веќе 3 години за таквото не го бива, прва постава неможи да фати во Фиорентина, цела година повреден па го пуштија во Бешикташ во лига каде Пандев дебелиот даде 15 гола :LOL:

Гомез веќе 3 години за таквото не го бива, прва постава неможи да фати во Фиорентина, цела година повреден па го пуштија во Бешикташ во лига каде Пандев дебелиот даде 15 гола :LOL:

26 гола на 33 утакмици има за Бешикташ, добра статистика дури и за турска лига. Барса би го земала за 4 напаѓач, што мислам дека е ок избор во ситуација кога неколку фудбалери не одбија.
Тешко дека добар фудбалер со 20 и кусур години би дошол во Барса како опција од клупа во ситуација кога клубот ги има Меси, Суарез, Нејмар, знаејки дека доколку се овие здрави теренот тешко ќе го помириса.
Нема многу избор Барса во ситуацијава, а напаѓач мора да земат.
Плус, поевтина варијанта е од Манџукич.
A, мало морген дека Пандев дал 15 гола.

Тер Штеген за 80 милиони :eek: би бил најголем трансфер во историјата ако ја активира Сити клаузулата.
Јас сум за Браво да биде прв голман и годинава, Штеген воопшто не ме убеди дека треба тој да биде прв избор, сеуште е киксер.
Се согласувам. Тер Штеген знаел да одбрани некои неверојатни топки, ама има и многу киксови. Од друга страна, Браво е константен и во овие две сезони докажа дека заслужува да биде прв голман.
Најдобро решение е Тер Штеген на позајмица во клуб каде ќе биде прв голман, а Браво да ги брани оваа сезона сите натпреварувања. Од другата сезона, или Браво нека си оди, или нека биде резерва(и да брани куп) на Тер Штеген.

Иначе, Сити го зема бразилското "чудо од дете", Габриел Жесус, за кој наводно ние бевме заинтересирани.

26 гола на 33 утакмици има за Бешикташ, добра статистика дури и за турска лига. Барса би го земала за 4 напаѓач, што мислам дека е ок избор во ситуација кога неколку фудбалери не одбија.
Тешко дека добар фудбалер со 20 и кусур години би дошол во Барса како опција од клупа во ситуација кога клубот ги има Меси, Суарез, Нејмар, знаејки дека доколку се овие здрави теренот тешко ќе го помириса.
Нема многу избор Барса во ситуацијава, а напаѓач мора да земат.
Плус, поевтина варијанта е од Манџукич.
A, мало морген дека Пандев дал 15 гола.
Брат јас МАрио Гомез последниве 4 години сум му ги гледал скоро сите утакмици, е сеа ако си така убеден ОК. Али дека Гомез како четврти недај боже да се повреди некој дека ќе дај 26 гола :pos: во Ла Лига мало морген

Брат јас МАрио Гомез последниве 4 години сум му ги гледал скоро сите утакмици, е сеа ако си така убеден ОК. Али дека Гомез како четврти недај боже да се повреди некој дека ќе дај 26 гола :pos: во Ла Лига мало морген

Он би бил директна замена за Суарез. Е сега, ако не дај боже се повреди Суарез, го ебавме ежот, па ако сакаат и Манџо и Гомез у исто време да ги донесат. Тешко дека ќе се собере нешто поасално.

Он би бил директна замена за Суарез. Е сега, ако не дај боже се повреди Суарез, го ебавме ежот, па ако сакаат и Манџо и Гомез у исто време да ги донесат. Тешко дека ќе се собере нешто поасално.
Епа тое муабетот Гомез не е доволно квалитетен и да е не се вклопва во вашата тактика има подобри опции сигурно.

Ако земаме старец само Ван Перси го гледам како достојна замена во нападот.Гомеш или Манџукич немаат додирна точка со филозофијата на Барса.

Се некако тромави играчи за Барса..Јас би Ван Перси, опасно копиле е иако е во поодминати години..Другите воопшто не ги сакам, ниту Манџо, ниту Гомез. Гомез беше срање на европското..Факт е дека помлад нема да може да добиеме..Страв ми е само од некој анонимус ала лорд Даглас...а мислам дека бараат таков во бразилското првентство :facepalm:

На ваков Мунир, ако има кандидат за 5ти напаѓач да ја грее клупата цела година, ако не здравје :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom