Фан Клуб: Интер

Абе види, пишав уште пред една недела.
Ја и за 50 би го дал ако може да се донесе адекватна замена за него, да сме некој фактор у фудбалов, продај го за 60 еве да речеме и со тие пари земи го Обамејанг или јебем ли га Агуеро, сфаќаш.
Вака и 100 милиони да му земат пак нема да донесат некој јак шпиц туку ќе изнакупат просеци, Џеко, Оскар, и тие бразилците.
Моментално нема шанси да најдеме боље шпиц од Икарди.
Па за 50 милиони можат Перса на Челзи или Барса да го шитнат, загреани се... Само Манчини за Перишиќ и Медел глави сече. Шала на страна Перса е страшен потенцијал и доколку се користи правилно може да изгази.

Па у другата тема викаш не ги глејте статистиките кога ти ставија слика за Погба, сеа викаш друго, договори се само. Инаку не знам зошто, ама Икарди ми е подобар играч од Гамеиро.

@Castiel @Џонтра Волта

Јас не ги користам статистиките воопшто што се однесува до споредбата помеѓу Гамеиро и Икарди туку ви враќам на ист начин за тоа како вие го воздигнувате Икарди со аргументот дека постигнувал над 20 голови во мртов Интер...првин гледајте го Гамеиро па после судете кој е подобар играч,Гамеиро е сто пати покорисен играч без топка и како индивидуалец него Икарди кој повеќе зависи од останатите играчи што играат со него...и Гамеиро не е престарен,не е будала Симеоне да го ангажира ако е стар според анализите на Џонтра Достоевски.

Последно уредено од модератор:
Кавани е еден од најдобрите напаѓачи во моментов, само проблем се годините.
Со Кавани би биле многу посилни, но на ова ниво може да игра уште 2-3 сезони.
Икарди има уште многу да учи за да го стигне Кавани, но има потенцијал и времето е пред него.
Значи се си има предности и недостатоци...

Малку ме иритира и односот на Икарди а посебно на курветината. Како капитен на клубот не смее да даде ни малку сомнеж дека сака и може да си замине.

ВО случајов идеално би било да замине Икарди во Арсенал, а ние го земаме Кавани.
Режисерот останува со к.. во рака а ние имаме идеална замена за 'капитенот'.

Јас сакам Џони да ми состави еден тим од вакви алтернативни играчи како Гамеиро што би можеле да газат се пред себе...

@Џони Вајсмилер Ансалди го бива или не?

Е и ти сега да не сакаш и музичка желба да ти исполнам..какви се тие алтернативни играчи што би газеле се пред себе?..мислиш Интер што можи да си ги дозволи и истовремено тие да се прејаки и да газат све од себе?..не постојат такви да не се лажиме.

Ансалди го немам во животот гледано,немам појма шо играч е ..Еркин го имам гледано колку толку и знам дека е физички посилен од Телес и ДОдо и ќе биди од корист во воздушните дуели и плус не заостанува којзнае колку во квалитет спрема овие Бразилците што беа одвај 60 кила.[DOUBLEPOST=1470091392][/DOUBLEPOST]
@Џони Вајсмилер ај бе не оптеретувај ти ебам тоа моликата :ROFLMAO:

Кој си ти бе?..ти ебам коцкарот ти ебам:giggle:

И ако стигниме до тоа ниво Наполи да ни купува битни играчи од тимот тогаш ебете му мајката на клубот што дозволија да стигни до вакво тереџе..не дека Икарди е бог ама и реално неможи клубот да најди замена за него моментално со оглед дека Гамеиро и Вието се продадоа,а Цане,Алкасер и останатите помлади напаѓачи се недопирливи

Последно уредено:
Кавани е еден од најдобрите напаѓачи во моментов, само проблем се годините.
Со Кавани би биле многу посилни, но на ова ниво може да игра уште 2-3 сезони.
Икарди има уште многу да учи за да го стигне Кавани, но има потенцијал и времето е пред него.
Значи се си има предности и недостатоци...

Малку ме иритира и односот на Икарди а посебно на курветината. Како капитен на клубот не смее да даде ни малку сомнеж дека сака и може да си замине.

ВО случајов идеално би било да замине Икарди во Арсенал, а ние го земаме Кавани.
Режисерот останува со к.. во рака а ние имаме идеална замена за 'капитенот'.
Куров мој Кавани е меѓунајдобрите напаѓачи у свет, па и подобар од Икарди. Моментално нема шанси да најдете боље напаѓач од него, а и да најдете тоа ќе е 60-70+ милиони.. така да подобро да се чува и да се гради тим околу него, одколку да се праат експерименти.

Овие од Интер Балкан меродавни се или тресат глупости?..напишале демек нешто во Панче стил :
Iz Brazila javljavu da ce Gabigol preci u Inter!

Sport - Inter je pobedio u trci protiv Barcelone i Juventusa. Santos ce prihvatiti interovu ponudu koja iznosi 25.000.000€!!!

Ако се случи ова значи Икарди оди во Наполи и ќе се направи промена како во 2011 кога го дадовме Ето а ги зедовме Форлан и Зарате:pos:...тоа беше генијален потег на Бранка и Морати...поглуп неможеше да измислат

Овие од Интер Балкан меродавни се или тресат глупости?..напишале демек нешто во Панче стил :

Sport - Inter je pobedio u trci protiv Barcelone i Juventusa. Santos ce prihvatiti interovu ponudu koja iznosi 25.000.000€!!!

Ако се случи ова значи Икарди оди во Наполи и ќе се направи промена како во 2011 кога го дадовме Ето а ги зедовме Форлан и Зарате:pos:...тоа беше генијален потег на Бранка и Морати...поглуп неможеше да измислат
Покрај Милик и Икарди ке го зимаат а? Ко прво ГабиГол е крило не е напаѓач, и зашто да не кажеш споредбата Златан за Ето и плус 45м КЕШ.

За споредбава моја да држи ГабиГол би го викале Габијадини. А твојава у никој случај не држи си земал го споредуваш младиот бразилец кој допрва ќе се докажува во Европа со стариот и испукан Форлан и веќе изгубениот Зарате.

Покрај Милик и Икарди ке го зимаат а? Ко прво ГабиГол е крило не е напаѓач, и зашто да не кажеш споредбата Златан за Ето и плус 45м КЕШ.

За споредбава моја да држи ГабиГол би го викале Габијадини. А твојава у никој случај не држи си земал го споредуваш младиот бразилец кој допрва ќе се докажува во Европа со стариот и испукан Форлан и веќе изгубениот Зарате.

Зарате тогаш беше 25 години и сезона претходно се тепаа сите да го земат бидејќи изигра 2 нинџиски сезони во Лацио каде ебаваше мајки шајки...тука се сеќавам имаше масовно свршување кога пристигна кај нас.

Абе каков Габигол, сеа погледнав еден хајлатс на Јутјуб и срам ме фати реално. Чим од тоа ме фаќа срам, нема потреба на терен да го гледам. Веројатно уште еден во низата преценети бразилски цигани кој ќе биде преплатен. Па уште пишуваат сме ги победиле Барса и Јуве во трката за потпис на овој. :facepalm::facepalm:
Оф мори мајко мила... И сакаат некои од тука Икарди да го дадеме и да земем некој ваков азилант... Е тек тогаш нема да видиме ни ЛШ ни ништо уште 1000 години.

За некој ден Џонтра ќе се лупа у груди у темата за Официјални Трансфери

Candreva è un giocatore dell'Inter: la Lazio ha accettato l'ultima offerta

Inter Balcan, Inter Tifosi Balcanico, Inter Transfer Market мислам беше ова последново само преведуваат ствари од fcinternews, fcinter1908, и некои порелевантни новини. Да не се мачиш да ги читаш на италијански или со лош гугл транслејт овие објавуваат новини.

Иначе: 22M for Candreva paid in 4 years (only 5.5M count this year), and we have money for Gabigol too. :cool: Лотито шутрипичкематерине :kuracc:

Иначе 2: Тој Барбоса (кое ти е ова Габигол бе) игра све у напад, класичен бразилец све игра у напад, на фм е најјак вондеркид. Мене не ми се свиѓа у тоа фацата, многу ми е циган, злобен циган крв му ебам. :D Тоа другото циганче, Хесус, беше посимпатичен.
Ме боли кур и за овој на крај краева, нека го купат ако сакаат, само со Икарди нека не си играат, јебем ти ја 50 милиони ако ги дадеш за Оскар и овој Габриел.

Абе каков Габигол, сеа погледнав еден хајлатс на Јутјуб и срам ме фати реално. Чим од тоа ме фаќа срам, нема потреба на терен да го гледам. Веројатно уште еден во низата преценети бразилски цигани кој ќе биде преплатен. Па уште пишуваат сме ги победиле Барса и Јуве во трката за потпис на овој. :facepalm::facepalm:
Оф мори мајко мила... И сакаат некои од тука Икарди да го дадеме и да земем некој ваков азилант... Е тек тогаш нема да видиме ни ЛШ ни ништо уште 1000 години.
Овој и на јутуб не го бива :facepalm:[DOUBLEPOST=1470150956][/DOUBLEPOST]
Овој и на јутуб не го бива :facepalm:

Barbosa momentalno e eden od najgolemite talenti u Brazil i edno od najbaranite iminja na transfer pazarot ( Arsenal, Juventus, Barselona, Inter ), ima 19 godini, taka da on i kandreva ako dojdat moze da se pravi veke seriozen muabet za visoki dostreli, a pod visok dostrel podrazbiram max polufinale LE, vtoro mesto Italija i polufinale Kup, zasto da ne se zaboravi koj e seuste trener na ekipava.

Barbosa desno i Perisic levo, vo sredina Kandreva, Banega, Kondogbija, napred Ikardi, vaka na hartija deluva odlicno, a na klupa Jovetic, Brozovic, Eder, Medel ....
Znaci sredinata i napadot bi bile (pre)obezbedeni vo edna vakva situacija, Palasio ne go smetam za covek, ne pa za fudbaler, isto i Bijabijani, ali ete i tie se opcii plus.

Ali aj da pocekame da se oficijaliziraat rabotite, Kandreva skoro sigurno ke dojde i toa na 4 godini ke se isplaka, neznam so koj pamet Lotito se soglasil na vakvo nesto ali toa e negov problem, dobar dil ako nisto drugo na Ausilio iako bev protiv negov angazman, za Barbosa ke vidime, oficijalno e deka se vo Brazil i nacelno se dogovorile so site strani, ama od cas za cas moze da se smenat rabotite, da stigne podobra ponuda i za igracot i za klubot i za tie sto poseduvaat del od sopstvenost na igracot pa da se izdesi kalakurnica.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom