Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 14.037
- Поени од реакции
- 23.715
Сериозно? Што му фали на Оскар? Што сума се спомнува?
30 мил фунти
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сериозно? Што му фали на Оскар? Што сума се спомнува?
Го споредуваше со Икарди и ти рековме дека нема потреба ич да доаѓа кога имаме подобар играч од него на таа позиција. Џонтра ти рече дека одма би го собрал ко бек ап опција за Икарди, така да не знам што бладаш Џонка.
Па у другата тема викаш не ги глејте статистиките кога ти ставија слика за Погба, сеа викаш друго, договори се само. Инаку не знам зошто, ама Икарди ми е подобар играч од Гамеиро.А по која основа Икарди според вас е подобар од Гамеиро?..тоа ме интересира?..Ете и Гамеиро рокна над 30 гола во Севиља и беше еден од клучните играчи за освојувањето на ЛЕ..што има Икарди направено во Интер досега?..или лоши соиграчи има?..демек Севиља дрим тим имаше па ајде за Гамеиро не се важат статистиките
За Погба не се рачунаат статистиките ама за Гамиеро се рачунаат. Ти држи логикава. И што има везе ако отишол во Атлетико? Па чоло Лани и Торес го зема. Па што ако дал 30 гола, во Шпанија најлесно се постигнуваат голови. Италијанска лига е послаба во квалитет ама е една од најтешките за постигнување голови. Икарди да неше во таа Севиља поише од 30 гола ќе дадеше. Па човекот во еден мртов Интер со 0 креативност се изнададе голови и уште прашуваш зашто е подоббар од Гамиеро.А по која основа Икарди според вас е подобар од Гамеиро?..тоа ме интересира?..Ете и Гамеиро рокна над 30 гола во Севиља и беше еден од клучните играчи за освојувањето на ЛЕ..што има Икарди направено во Интер досега?..или лоши соиграчи има?..демек Севиља дрим тим имаше па ајде за Гамеиро не се важат статистиките
Па нели Севиља е дрим тим за разлика од Интер и понижавање е за некој играч од таму ако дојде кај нас?А по која основа Икарди според вас е подобар од Гамеиро?..тоа ме интересира?..Ете и Гамеиро рокна над 30 гола во Севиља и беше еден од клучните играчи за освојувањето на ЛЕ..што има Икарди направено во Интер досега?..или лоши соиграчи има?..демек Севиља дрим тим имаше па ајде за Гамеиро не се важат статистиките
А по која основа Икарди според вас е подобар од Гамеиро?..тоа ме интересира?..Ете и Гамеиро рокна над 30 гола во Севиља и беше еден од клучните играчи за освојувањето на ЛЕ..што има Икарди направено во Интер досега?..или лоши соиграчи има?..демек Севиља дрим тим имаше па ајде за Гамеиро не се важат статистиките
За 80 милиони би ти било криво ако го продадат Икарди или сметаш дека не треба да го даваат за ниедна цена?Тепаат дека Наполи дава 70 у кеш. Нивните 70 се 45+Габијадини што во најмала рака е смешна понуда.
Уште посмешно е наводната понуда за Кавани од 50 милиони евра.
А најсмешно нешто е 35 за Оскар па потоа следи Габриел Барбоса.
На крај најбоље ќе испадне да се доведе само Кандрева, Икарди да добие нов договор и на крај по можност Теишеира да се земе без пари. Боље така него да го шитнат Икарди и да ми донесат идиоти што никој нема да ги сака после.
Абе види, пишав уште пред една недела.За 80 милиони би ти било криво ако го продадат Икарди или сметаш дека не треба да го даваат за ниедна цена?