- Член од
- 18 ноември 2008
- Мислења
- 621
- Поени од реакции
- 612
:pos2::pos2: ме насмеа, така и планирам само да ја сретнам самаИ шо требало толку думање шо да се напрај мене не ми е јасно. Едноставно здраво јас сум Гоце Делчев седам тука и сум имал прилика да те гледам често па јасно и гласно речи и дека ја свиѓаш ама баш онака без чуства. Некој така да ми речи јес дека ќе паднам на г`з од смеење ама знам и дека ќе ми остави ама бас впечаток
Следен пат ја застанувам,не е проблем храброст,едноставно не можам да ја сретнам сама и да ја замуабетам,секогаш е со друштво..ама ке ја средам наскороСтавив макарони да си праам ама неам кечап :pos2: стварно има милион и едно оправдување за да почнеш муабет,а чим си студент мислам дека време е да почнеш похрабро да делуваш...со среќа :smir:

thanks за советот,да природно би делувал,не ко дебил...ке постирам кога ке ја сретнам...Јас би се однесувала многу друштвено и по реакцијата на оној кој ме сретнал и според неговите знаци, би сфатила колку е саат и какви му се намерите. Пробај со ,, Извини девојко колку е саат?"(*без да и кажеш дека е време да се запознаете:pos2или пак кажувај и ,,здраво" низ ходник, ама тоа прави го на начин најприроден на свет, како цел живот да ја познаваш. Со среќа.