- Член од
- 18 ноември 2008
- Мислења
- 621
- Поени од реакции
- 612
:pos2::pos2: ме насмеа, така и планирам само да ја сретнам самаИ шо требало толку думање шо да се напрај мене не ми е јасно. Едноставно здраво јас сум Гоце Делчев седам тука и сум имал прилика да те гледам често па јасно и гласно речи и дека ја свиѓаш ама баш онака без чуства. Некој така да ми речи јес дека ќе паднам на г`з од смеење ама знам и дека ќе ми остави ама бас впечаток
Следен пат ја застанувам,не е проблем храброст,едноставно не можам да ја сретнам сама и да ја замуабетам,секогаш е со друштво..ама ке ја средам наскороСтавив макарони да си праам ама неам кечап :pos2: стварно има милион и едно оправдување за да почнеш муабет,а чим си студент мислам дека време е да почнеш похрабро да делуваш...со среќа :smir:
lee:thanks за советот,да природно би делувал,не ко дебил...ке постирам кога ке ја сретнам...Јас би се однесувала многу друштвено и по реакцијата на оној кој ме сретнал и според неговите знаци, би сфатила колку е саат и какви му се намерите. Пробај со ,, Извини девојко колку е саат?"(*без да и кажеш дека е време да се запознаете:pos2или пак кажувај и ,,здраво" низ ходник, ама тоа прави го на начин најприроден на свет, како цел живот да ја познаваш. Со среќа.
или пак кажувај и ,,здраво" низ ходник, ама тоа прави го на начин најприроден на свет, како цел живот да ја познаваш. Со среќа.
зашто ако си решила дека сакаш да е крај без разлика како и да се однесувал ти ќе си ставела крај...незнам мој совет е да бидеш со дечкото уште но доколку несакаш треба првин со себа да расчистиш дека што и да направи нема ништо да смени...можеш? Со среќа :smir:
ama barem se imam spravuvano so ovoj problem.... ne e bas deka nemas problem, imas problem samo ne mu davaj tolku paznja.... nemoj da mu zborvas nego za to posto ke si donesis samo negativen efekt... ednostavno ostaj da si te4i vrskata kako so bilo do sega... ako se vlosi situacijata postapi kako so ti kaza Idiotka90