Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе знајш ти дека од чекање некој умрел:icon_bigg
Ама ако нема врска ќе си почекам јас можи ќе падни таванот во кафичот и ќе ја спасам и оп...:pos2:
Пронајди некој заеднички пријател и излезете ,,случајно" сите тројца на кафе. Понатаму е лесно, ќе видиш како ќе се одвиваат работите.Абе има едно девојче шо ептен ми се допаѓа а мислам дека и јас неа,ама мислам.
Ама проблемот е шо не се познаваме воопшто и не знам како да и пријдам и шо да и речам,еве не мора за врска за еднаш нека биди. Ми останува само директен да бидам и да му речам ама ми е страв да не е шах мат тоа.Ај помагајте ако сте биле во таква ситуација.
Епа ко не даваш совет ќе чекам шо да прам:pos2:
Добро де еве една сијалица нека падни поголема е веројатноста да ја фатам.
Абе има едно девојче шо ептен ми се допаѓа а мислам дека и јас неа,ама мислам.
Ама проблемот е шо не се познаваме воопшто и не знам како да и пријдам и шо да и речам,еве не мора за врска за еднаш нека биди. Ми останува само директен да бидам и да му речам ама ми е страв да не е шах мат тоа.Ај помагајте ако сте биле во таква ситуација.
Druze samo bidi svoj i iskren toa ke ti go kazam drugo e se ne vazno. I fala bogu malce hrabros na po edno kafe ti nekoj tvoj drugar i ona i nekoja nejzina drugarka za da ne se seti deka nesto e vo plan (mislam da se opusti situacijata zasto dvajca i se e mozno). Posle se znae sami i si znaes natamuАбе има едно девојче шо ептен ми се допаѓа а мислам дека и јас неа,ама мислам.
Сигурно знаеш некој од нејзиното друштво, излези со нив, нека те забележи. НЕ биди срамежлив пред се, започни муабет со неа, ќе дојде и прашањето имаш дечко? или слично и едноставно работите ќе одат сами.....Абе има едно девојче шо ептен ми се допаѓа а мислам дека и јас неа,ама мислам.
хммм,и јас имам сличен проблем,ај сериозно некој ако има некој совет нека го сподели.Проблемот е што јас не ја познавам девојката ниту таа мене,само ја видувам понекогаш во студентскиов и не сум ја видел со никој што го познавам у пм...е сега глупаво ми е да ја застанам на сред пат и да и речам нешто,таа обично е секогаш со некоја другарка.прашав дали ја знае некој ама ништо мајка му стара...и сеа браќа и сестри шо да праам а..би сакал да слушнам мисленје и од женска страна ,што ако некој сред бел ден ве застане,додека вие сте со некоја другарка,да се запознае со вас како би реагирале..ај плис :nesvest:
Ставив макарони да си праам ама неам кечап :pos2: стварно има милион и едно оправдување за да почнеш муабет,а чим си студент мислам дека време е да почнеш похрабро да делуваш...со среќа :smir:хммм,и јас имам сличен проблем,ај сериозно некој ако има некој совет нека го сподели.Проблемот е што јас не ја познавам девојката ниту таа мене,само ја видувам понекогаш во студентскиов и не сум ја видел со никој што го познавам у пм...е сега глупаво ми е да ја застанам на сред пат и да и речам нешто,таа обично е секогаш со некоја другарка.прашав дали ја знае некој ама ништо мајка му стара...и сеа браќа и сестри шо да праам а..би сакал да слушнам мисленје и од женска страна ,што ако некој сред бел ден ве застане,додека вие сте со некоја другарка,да се запознае со вас како би реагирале..ај плис :nesvest:
Јас би се однесувала многу друштвено и по реакцијата на оној кој ме сретнал и според неговите знаци, би сфатила колку е саат и какви му се намерите. Пробај со ,, Извини девојко колку е саат?"(*без да и кажеш дека е време да се запознаете:pos2хммм,и јас имам сличен проблем,ај сериозно некој ако има некој совет нека го сподели.Проблемот е што јас не ја познавам девојката ниту таа мене,само ја видувам понекогаш во студентскиов и не сум ја видел со никој што го познавам у пм...е сега глупаво ми е да ја застанам на сред пат и да и речам нешто,таа обично е секогаш со некоја другарка.прашав дали ја знае некој ама ништо мајка му стара...и сеа браќа и сестри шо да праам а..би сакал да слушнам мисленје и од женска страна ,што ако некој сред бел ден ве застане,додека вие сте со некоја другарка,да се запознае со вас како би реагирале..ај плис :nesvest: