Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
auf kakov narod ste da se cudis..
Ekipa od Makedonsko prvenstvo pomina 3 runda so favoriti namesto da bidete srekni ligata ke ima podobar rejting, Shkendija ke zema pari, Shkendija e tim sto ima 5 reprezentativci, tie ke mozat da se prodadat po pojaki timovi, vie se fakate Za imeto Na stadionot:pos::pos::pos:
Jas sega gledam zasto Makedonija e tolku mizerna Vo sport Politika I se... Ai nie mnogu dobri sme bili kakvi idioti ziveat u nasata drzava
Пред малку самиот ти пиша дека сте Албанска екипа која игра во македонско првенство. Зашто би се радувале за Албанска екипа?

Вечерва на Адмира-Либерец околу 30 минути немаше струја. Да се случеше ова кај нас, на Фејсбук ќе имаше коментари:
- Вака ли ќе играме во Европа Лига/ЛШ.
- Нормално дека само кај нас ова го има, во Германија и Австрија никогаш нема да видиш вакво нешто.
- И после ние ќе организираме Европски Суперкуп...
- Јасно ли ви е сега зошто не ни дадоа да организираме Европско?
- 20ти век ли сме.
- Пу да ти ебам државата.

Супер резултат пред тешкиот реванш во Чешка.
Иначе планинците кои се доселени во Ѓорче си го покажаа лицето уште еднаш, искршиле коли на пичкарски начин.
Браво, барем покажувате дека ве боли до коска! Уште повеќе ќе ве боли за скоро време :LOL:

Планинец,замисли како би било кога стадионот Скендербег у Корча,би се викал Александар Македонски или Гоце Делчев Арена?
Играјте фудбал,победувајте,навивајте,али немој да провоцирате гниди едни неизживеани.

А овој цар горе,уште очекува развиорено македонско знаме:pos:
Чекај ако го минат оваа коло ке има знаме УЧК за плеј-оф.

Планинец,замисли како би било кога стадионот Скендербег у Корча,би се викал Александар Македонски или Гоце Делчев Арена?
Играјте фудбал,победувајте,навивајте,али немој да провоцирате гниди едни неизживеани.

А овој цар горе,уште очекува развиорено македонско знаме:pos:
Чекај ако го минат оваа коло ке има знаме УЧК за плеј-оф.

Капитен Кучка ако ми се обраќаш мене тогаш цитирај ме а не како пичка да коментираш.

Туку да не ми дојдете овде да ми продавате дека вие сте културни а нашите се дивјаци, исти курац сте само малку повеќе се плашите ;)

Капитен Кучка ако ми се обраќаш мене тогаш цитирај ме а не како пичка да коментираш.

Туку да не ми дојдете овде да ми продавате дека вие сте културни а нашите се дивјаци, исти курац сте само малку повеќе се плашите ;)
Се ок, честито победа, тргни се на страна, објасни ми зошто коментаторот рече неколку пати Адем Јашари Арена и зошто никој од вас (ни ти ни Бекс ни другите) не рече дека тоа е недозволиво и дека треба да се извини и да не се повтори во иднина?

Се ок, честито победа, тргни се на страна, објасни ми зошто коментаторот рече неколку пати Адем Јашари Арена и зошто никој од вас (ни ти ни Бекс ни другите) не рече дека тоа е недозволиво и дека треба да се извини и да не се повтори во иднина?

Прво јас не сум гледал на ТВ па да знам што кажал коментаторот.
Е сега да ти кажам дека коментаторот е од Албанија и тие повеќе следат што прават Балистите и низ медиумите и низ социјалните мрежи па него во глава веќе му влегло како Адем Јашари.
Е сега тоа не е во ред бидејќи тоа име не е официјално име на стадионот како што е примерот со Сан Сиро/Џузепе Меаца.
Но коментаторот сигурно не направил поголема штета од неандерталците во Ѓорче.

Е сега јас си кажав дека тоа не е во ред што го кажал коментаторот на еден обичен ТВ пренос, но што да правиме со другите овде што дркаат на искршените коли на луѓето!?
Гледаш дека исти кур сте и вие, само што глумите култура која ја немате.

Очекувајте сеа одговор, не јас не сум го гледал, во визба сум бил

Sent from my iPhone using Tapatalk

Е сега да ти кажам дека коментаторот е од Албанија и тие повеќе следат што прават Балистите и низ медиумите и низ социјалните мрежи па него во глава веќе му влегло како Адем Јашари.
Е сега тоа не е во ред бидејќи тоа име не е официјално име на стадионот како што е примерот со Сан Сиро/Џузепе Меаца.

Е сега јас си кажав дека тоа не е во ред што го кажал коментаторот на еден обичен ТВ пренос, но што да правиме со другите овде што дркаат на искршените коли на луѓето!?
Мене муабетот ми е дека не сте свесни што кажал коментаторот, т.е. свесни сте ама ви одговара и затоа ќутите. Јас нигде не реков дека тоа што се случило во Ѓорче е ок, не ми ставај зборови во уста. Али се знае која е целта на Адем Јашари, да не се правиме наудрени. ;)

Да се деси ова за некој објект кој е наречен по некој албански историски лик знаеш ли што ќе се деси? Октомвриска револуција ќе има, се кладам дека и протести и се живо ќе организиравте.

ajde site da placimo zaedno zasto komentatorot rekol Adem Jashari? Kako e mozno toa toj treba u zatvor da ide site anticki Makedonci ke idat Na protesti utre....

Neka laat kucinjata kolku sakat nie ideme napred

Да де пошто Сан Сиро/Џузепе Меаца некој го нарекува и Јосиф Сталин арена или Наполеон Бонапарта.

Не трескајте глупости бе, поголема штета биле искршени 2-3 коли од директна навреда на цела нација.
Убаво ви рекоа погоре, замислете сценарио у сред Тирана или Приштина некој да го нарече стадионот Гоце Делчев арена или Александар Македонски.
Мрш таму, убаво пиша на фб Игор Трпески, да е малце нормална државава па да ви се забрани да настапувате на стадионот.
Лингури искомплексирани.

Мене муабетот ми е дека не сте свесни што кажал коментаторот, т.е. свесни сте ама ви одговара и затоа ќутите. Јас нигде не реков дека тоа што се случило во Ѓорче е ок, не ми ставај зборови во уста. Али се знае која е целта на Адем Јашари, да не се правиме наудрени. ;)

Да се деси ова за некој објект кој е наречен по некој албански историски лик знаеш ли што ќе се деси? Октомвриска револуција ќе има, се кладам дека и протести и се живо ќе организиравте.
Epa nie znaeme koj sme i zatoa vie ne smeete so nas......

ajde site da placimo zaedno zasto komentatorot rekol Adem Jashari? Kako e mozno toa toj treba u zatvor da ide site anticki Makedonci ke idat Na protesti utre....

Neka laat kucinjata kolku sakat nie ideme napred
Тоа е жалното, што вие си добивате СЕ, на ваков или таков начин, ние го јадеме курот. Не само во фудбалот, туку во секое поле. Точно ти е ова последното и се слагам со тоа, колку и да не ми/ни одговара.[DOUBLEPOST=1469749870][/DOUBLEPOST]
Да де пошто Сан Сиро/Џузепе Меаца некој го нарекува и Јосиф Сталин арена или Наполеон Бонапарта.

Не трескајте глупости бе, поголема штета биле искршени 2-3 коли од директна навреда на цела нација.
Убаво ви рекоа погоре, замислете сценарио у сред Тирана или Приштина некој да го нарече стадионот Гоце Делчев арена или Александар Македонски.
Мрш таму, убаво пиша на фб Игор Трпески, да е малце нормална државава па да ви се забрани да настапувате на стадионот.
Лингури искомплексирани.
Најсмешното од се: Следеле коментаторите што прават Балистите и веројатно му влегло во глава тоа Адем Јашари :pos::pos::pos::pos: Луд, збуњен, ненормалан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom