C
Castiel
Гостин
Koга ја изгубите титулата што праеше? Прај го истото и сега.Cekaj be idiot ne znaem Dali da placam ili da see smeam so tebe

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koга ја изгубите титулата што праеше? Прај го истото и сега.Cekaj be idiot ne znaem Dali da placam ili da see smeam so tebe
Jasno e deka nema klub od balkanov i ex ju koj moze da se nosi so Dinamo, edino mozda Zvezda. Ja bas rekov u FK Vardar koa se padnaa so Dinamo deka koj bilo drug da se padnese bi imale bar minimalni sansi. Inace ne treba da se spori uspehot na Skendija, tesko e od prvo kolo da stignes do plej-off, pa kakvi saka neka ti se protivnicite. Realno i nemaa bas lesni protivnici i nitu eden od niv ne bese poslab. Na hartija duri i sprema kladilnica bea mal autsajder Skendija.Па и Вардар не е истиот од тогаш..
Плачете кај Али може по владина линија со Грујо ќе ви дадат подарок рамковна титула за да играте квалификации ЛШ и да лапате петка со кромид како против Партизан
Да беа на местото на Вардар ќе изгубеа убедливо против Динамо Загреб кој е многу понапред од сите тимови на Балканов
Titulata vredi 200k kolku Edno kolo da pominas Na evro kupovite, 3 tituli do sega zemavmeKoга ја изгубите титулата што праеше? Прај го истото и сега.![]()
Titulata vredi 200k kolku Edno kolo da pominas Na evro kupovite, 3 tituli do sega zemavme![]()
А кај играл фудбал тој Аднан Јашари?Titulata vredi 200k kolku Edno kolo da pominas Na evro kupovite, 3 tituli do sega zemavme![]()
Mnogu tesno ste bile so Bate I so Dinamo Zagreb..А кај играл фудбал тој Аднан Јашари?
Ja убаво те прашувам ти што ми одговараш? Кој е тој Аднан Јашари или Клошари како се презива не знам?Mnogu tesno ste bile so Bate I so Dinamo Zagreb..![]()
Od kaj da znae be u podrum bilJa убаво те прашувам ти што ми одговараш? Кој е тој Аднан Јашари или Клошари како се презива не знам?
И да ги предупредеа мислиш имаат капацитет да разберат што значи?Балистет, останавте без две три возила во Ѓорче а? На 4 јули прчка се две три коли, полиција има, стакло е цел пат. Не ве предупредија изгледа дека главната се реновира и на 4 јули ако направиш беља лесно може да киднеш без да те најдат по споредните.
Без навреда али друг пат да бирате поубаво населба за свирење и дрифтање.
Za pobedata nema zbor igrate muski i tepate. Nego so praemo so ponsanjeto na takozvana navivaca grupa?Leee kolku gi pece pobedava ej.... ajde mozete vie pojako na plej off-ot
Sent from my LG-D855 using Tapatalk