Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Море игра Шкендија алал нека му е ..ја погледав малце ама неможев да го смислам нивниот грд никаков јазик па исклучив одма..се надевам дека ќе ја поминат и Млада Болеслав и да го подобрат малце мизерниот коефициент на нашата умрена лига..

Кој ќе биди евентуален следен противник на Шкендија?.

И за ова со Јашари не се замарајте многу,секој си има право да си вика што сака..небитни се..ова не е официјално преставено од клубот Шкендија туку од некои нивни фанови..онде во сред Скопје двометарски двоглав орел ставија на кружен тек па вие за вакви минорни работи се замарате..јас кренав раце од државата,нека си ебат мајките

Искрено ме боли кур како ја вика, али исто така ме боли што ништо нема да се преземе против вакви гомнарии. Нека рече некој македонец некој нивни објект со наше име, трета светска војна ќе избие. Ти ебам скапаната држава во која живееме.
Па оваа банана - држава ни не заслужува ништо друго него прв преставнк од оваа земја која ќе игра групна фаза ЛШ/ЛЕ да биде Шкендија. Ги боли нив патка за фудбал, си фураат Ирилида пропаганда. Не само Адем Јашари, у плеј оф очекувам она големо знаме да го извадат и некој дрон да полетаат со Илирида .:pos::pos::pos:

Па оваа банана - држава ни не заслужува ништо друго него прв преставнк од оваа земја која ќе игра групна фаза ЛШ/ЛЕ да биде Шкендија. Ги боли нив патка за фудбал, си фураат Ирилида пропаганда. Не само Адем Јашари, у плеј оф очекувам она големо знаме да го извадат и некој дрон да полетаат со Илирида .:pos::pos::pos:
sto zborish be hasselbaink :D

Namestena liga, Toa sto treba da se Borime protiv site Vo nasata skapana liga so site sudii protiv nas so site ekipi sto igrat Za Vardar ete pokazavme uste ednas koga sve e Fer, Mlada e 3 favorit sto ke ide doma, a skapaniot Vardar nema pominato Edno kolo skoro 10 godini...
Ova e Shkendija e ova e Tetovo... Uzivajte

Namestena liga, Toa sto treba da se Borime protiv site Vo nasata skapana liga so site sudii protiv nas so site ekipi sto igrat Za Vardar ete pokazavme uste ednas koga sve e Fer, Mlada e 3 favorit sto ke ide doma, a skapaniot Vardar nema pominato Edno kolo skoro 10 godini...
Ova e Shkendija e ova e Tetovo... Uzivajte

Се виде вие колку сте јаки кога игравте квалификации во ЛШ, Партизан ве размонтира 5-0 на двете утакмици а во квалификациите за Европа лига ве елиминираа тимови како Портдаун од ебена Северна Ирска или пак Зимбру од Молдавија. Додека Вардар низ годините не преставуваше сосема коректно и играше ептен тесни натпревари со јаки тимови како Апоел (1-1) кој мислам таа година дури во плејофот дури изгуби значи многу беше блиску до групната фаза или против Бате Борисов (3-2) кој таа година влезе и во групна фаза и сосема коректно се престави со 2 победи и 4 пораз каде што завршија и пред Лил. Да игравте вие со Динамо Загреб ќе поминевте исто како тогаш со Партизан така да не летај во облаци

Се виде вие колку сте јаки кога игравте квалификации во ЛШ, Партизан ве размонтира 5-0 на двете утакмици а во квалификациите за Европа лига ве елиминираа тимови како Портдаун од ебена Северна Ирска или пак Зимбру од Молдавија. Додека Вардар низ годините не преставуваше сосема коректно и играше ептен тесни натпревари со јаки тимови како Апоел (1-1) кој мислам во плејофот дури изгуби значи многу беше блиску до групната фаза или против Бате Борисов (3-2) кој таа година влезе и во групна фаза и сосема коректно се престави со 2 победи и 4 пораз - завршија пред Лил. Да игравте вие со Динамо Загреб ќе поминевте исто како тогаш со Партизан така да не летај во облаци
da da vardar naj jak aj mrs sea

Се виде вие колку сте јаки кога игравте квалификации во ЛШ, Партизан ве размонтира 5-0 на двете утакмици а во квалификациите за Европа лига ве елиминираа тимови како Портдаун од ебена Северна Ирска или пак Зимбру од Молдавија. Додека Вардар низ годините не преставуваше сосема коректно и играше ептен тесни натпревари со јаки тимови како Апоел (1-1) кој мислам таа година дури во плејофот дури изгуби значи многу беше блиску до групната фаза или против Бате Борисов (3-2) кој таа година влезе и во групна фаза и сосема коректно се престави со 2 победи и 4 пораз каде што завршија и пред Лил. Да игравте вие со Динамо Загреб ќе поминевте исто како тогаш со Партизан така да не летај во облаци
Daj zboris pred 10 godini koga imavme sve drug tim I druga uprava....
Mnogu korektno ne prestavite 10 godini Po red nemate pominato faza Na Evro kupovite
... Mnogu ste korektni:pos:

Се виде вие колку сте јаки кога игравте квалификации во ЛШ, Партизан ве размонтира 5-0 на двете утакмици а во квалификациите за Европа лига ве елиминираа тимови како Портдаун од ебена Северна Ирска или пак Зимбру од Молдавија додека Вардар низ годините играше ептен тесни натпревари со јаки тимови како Апоел (1-1) кој мислам во плејофот дури изгуби значи многу беше блиску до групната фаза или против Бате Борисов (3-2) кој таа година влезе и во групна фаза и сосема коректно се престави со 2 победи и 4 пораз - завршија пред Лил. Да игравте вие со Динамо Загреб ќе поминевте исто како тогаш со Партизан така да не летај во облаци
Oстај го бе, поминале тимови што од дома не ги знаат дека играат фудбал и мисли бога за муда го фатиле. Па со цел памет спореди со испаѓањето на Вардар од Динамо во тесен и рамноправен двомеч. Па Динамо секоја екипа од лигава ќе ја размонтира со 6-7 разлика во двомеч, овој ги споредува со факинг Нефчи и некоја си Млада:pos:

da da vardar naj jak aj mrs sea

Па во Македонија е најдобар незнам што не ти е јасно
Додека Шкендија ја елиминираа тимови како Портдаун и Зимбру, на друга страна Вардар играше тесни утакмици против екипи кои најчесто стигаа и до групна фаза

ostaj go toa folklorot... za futballot kazi nesto :D
Ne deka je gleav cela utakmica, ali od prvo poluvreme so gleav cesive imaa 1 stopostotna i 2-3 drugi sansi za gol, u vtoro toa so vidov so igrac pomalce Skendi gi izdominirala i super rezultat 90% prolaz. Uglavnom Skendija igra dopadliv i napagjacki fudball ja ocekuvav odbranata nivna da popusti nekako slaba karika mi se glea u timot, ali do sea 3 ili 4 utakmica se bez primen gol a site gi falat Buba Ibraimi i ostali u napadot.
Pa toj Partizan i ovaa Skendija ima razlika. Momentalno Partizan e dno dna sega Zvezda ja ima glavnata uloga u SRB, sega da igraat megjusebe nema uopste slicen rezultat da bide.

Па во Македонија е најдобар незнам што не ти е јасно
Додека Шкендија ја елиминираа тимови како Портдаун и Зимбру, на друга страна Вардар играше тесни утакмици против екипи кои најчесто стигаа и до групна фаза
Prodolzete da igrate tesno vie :pos::pos::pos::pos::pos::tapp::tapp::tapp:

Daj zboris pred 10 godini koga imavme sve drug tim I druga uprava....
Mnogu korektno ne prestavite 10 godini Po red nemate pominato faza Na Evro kupovite
... Mnogu ste korektni:pos:

Па и Вардар не е истиот од тогаш..
Плачете кај Али може по владина линија со Грујо ќе ви дадат подарок рамковна титула за да играте квалификации ЛШ и да лапате петка со кромид како против Партизан

Pa toj Partizan i ovaa Skendija ima razlika. Momentalno Partizan e dno dna sega Zvezda ja ima glavnata uloga u SRB, sega da igraat megjusebe nema uopste slicen rezultat da bide.

Да беа на местото на Вардар ќе изгубеа убедливо против Динамо Загреб кој е многу понапред од сите тимови на Балканов

Па и Вардар не е истиот од тогаш..
Плачете кај Али може по владина линија со Грујо ќе ви дадат подарок рамковна титула за да играте квалификации ЛШ и да лапате петка со кромид како против Партизан

Да беа на местото на Вардар ќе изгубеа убедливо против Динамо Загреб кој е многу понапред од сите тимови на Балканов

Cekaj be idiot ne znaem Dali da placam ili da see smeam so tebe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom