A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
More ako te izdadam na devojkata nema da ti padne na pamet vaka drug pat da zboris :-PОва можи до утре да ме лажи ако сака само да е до мене![]()
Ќе ми јадиш ти менеMore ako te izdadam na devojkata nema da ti padne na pamet vaka drug pat da zboris :-P
Моментот кога фан на Реал ќе ти збори ги ебат како сакаат за пари...во последниве миљарда години трансферите им се преплатени на Реал, за факинг Иљараменди ви искубаа 42М. Не е работава сум имал 100 ден. па сеа си ми продал 3 мастики за тие пари и си ме поебал. Можеш и во фан клуб јунајтед да си видиш колку уствари ќе го кошта трансферов јунајтед. Да не замарам тука за непотребни работи. Не те цитирам понатаму. Поззќе нема шо да пишуваат медиумите и што да има на насловни ако одма потпише..вака ќе си вадат вести од гз , според некој влијателен медиум Реал се вратил во игра..како да не..гледат начин и изговр да искубат уште 20 мил.. прво 120, сега 120 чисти сакале посебно да се платат на агентот..
Начекаа село без кучиња па ќе ги ебат како сакат..ништо чудно утре кога ќе станам да има плтено 140-150 утд
тоа ти е маалската, ако не одеш до дуќан со друг ќе ги делам смоките не со тебе.
нема врска ова со интересот на Реал, 100%.
^ Не смее да каже.