Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Што има врска бе, и Фергусон викаше дека не би им продал вирус на Реал, нели @vidooq?

Juventus director general Beppe Marotta reiterated “there is no contact with Manchester United for Paul Pogba.”

The last 24 hours have seen multiple reports all over Europe suggest a meeting was held between Marotta, Manchester United chief Ed Woodward and agent Mino Raiola on Tuesday.

L’Equipe even claimed today a deal was done for €120m, but Sky Sport Italia and Mediaset Premium note Real Madrid have dived back into the bidding war.

“There is no contact with Manchester United for Pogba,” Juventus director general Marotta told Sportitalia on Wednesday night.

“The situation is no different to when I last spoke to you on Friday.”

После последната изјава на Марота фанојте на Манчестер ги сакатија фудбал италија на твитер.

footballitalia ‏@footballitalia 9m9 minutes ago
We cite every source for our stories. Some contradict. That's what happens during the transfer window. We try to keep you up to date.

Последно уредено:
ќе нема шо да пишуваат медиумите и што да има на насловни ако одма потпише..вака ќе си вадат вести од гз , според некој влијателен медиум Реал се вратил во игра..како да не..гледат начин и изговр да искубат уште 20 мил.. прво 120, сега 120 чисти сакале посебно да се платат на агентот..
Начекаа село без кучиња па ќе ги ебат како сакат..ништо чудно утре кога ќе станам да има плтено 140-150 утд :D

тоа ти е маалската, ако не одеш до дуќан со друг ќе ги делам смоките не со тебе.

нема врска ова со интересот на Реал, 100%.

ќе нема шо да пишуваат медиумите и што да има на насловни ако одма потпише..вака ќе си вадат вести од гз , според некој влијателен медиум Реал се вратил во игра..како да не..гледат начин и изговр да искубат уште 20 мил.. прво 120, сега 120 чисти сакале посебно да се платат на агентот..
Начекаа село без кучиња па ќе ги ебат како сакат..ништо чудно утре кога ќе станам да има плтено 140-150 утд :D

тоа ти е маалската, ако не одеш до дуќан со друг ќе ги делам смоките не со тебе.

нема врска ова со интересот на Реал, 100%.
Моментот кога фан на Реал ќе ти збори ги ебат како сакаат за пари...во последниве миљарда години трансферите им се преплатени на Реал, за факинг Иљараменди ви искубаа 42М. Не е работава сум имал 100 ден. па сеа си ми продал 3 мастики за тие пари и си ме поебал. Можеш и во фан клуб јунајтед да си видиш колку уствари ќе го кошта трансферов јунајтед. Да не замарам тука за непотребни работи. Не те цитирам понатаму. Позз

Cn2OScKWAAAIXYd.jpg:large
[DOUBLEPOST=1469067611][/DOUBLEPOST]Dybala to tomorrow's @tuttosport " Me and Higuain are best friends, I always ask when he's coming to Juventus "

Овај сите во Јуве ги вика, до некни Меси го викаше во Јуве :D[DOUBLEPOST=1469070782][/DOUBLEPOST]#SKY
Cnz4I0rWIAAPQRB.jpg

Последно уредено:
Повеќе од пола прв тим сменет ако до крај на преодниов рок не напушти Погба.. Ќе почнуваме изгледа со -20 оваа сезона додека ни се уиграат.. :D

Marko Pjaca
пред 1 час ·
Dragi navijači,

proveo sam divne godine u svom Dinamu. Igrali smo Ligu prvaka i Europsku ligu, osvajali duple krune, imali sezonu bez poraza… Bilo je zaista fantastično i nezaboravno i hvala svima. Svaki dan je bio kao ostvarenje sna. Hvala svim suigračima, trenerima, fizioterapeutima, naravno navijačima i svima koji su svakodnevno bili uz nas i omogućili da ostvarimo sve to zajedno. Svi zajedno smo slavili i tugovali. Svi zajedno imamo na što biti ponosni.

Još jednom se od srca zahvaljujem svim navijačima koji su mi sinoć na utakmici protiv Vardara priredili nezaboravan oproštaj. Ovacije, pljesak i skandiranje Maksimira mi je bio najljepši trenutak karijere. Trenutak koji neću nikada zaboraviti i od srca svima hvala.

Ipak, kako to obično bude u sportu - došlo je vrijeme za rastanak. Dinamo je moja prošlost, a moja budućnost će biti poznata kroz par dana. Iz najdražeg kluba mojem srcu idem u jedan od najvećih na svijetu. Osjećaji su pomiješani. S jedne strane sam neizmjerno sretan i ponosan jer su ispred mene novi izazovi kojima se veselim. S druge odlazim iz svojeg kluba, svojeg grada i svojeg kvarta gdje ću se, siguran sam, jednoga dana i vratiti.

Dinamo će uvijek biti moj klub i u mome srcu. Sada već bivšim suigračima želim puno sreće u nastavku sezone, želim im da nastave gdje smo stali, da još jednom naprave veliki europski rezultat i osvoje sve što se da osvojiti u Hrvatskoj.

U meni će, kao i uvijek, imati najvećeg navijača.

Nema predaje!

Кажи бе дека идеш во Јувентус, не мрси муда :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom