DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
А ти женско сиKjuti i ti sеa, taman prеstanaa.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти женско сиKjuti i ti sеa, taman prеstanaa.![]()
Па педерите се по машки и јас сум по машки, не кријам, се што пишува под јузерот е точноДобро бе ако навистина е женско од каде да знам дека во фан клубов има жени никогаш не сум ни помислил дека е можно тоа плус името како што е потпишано
Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон не сум ни помислил дека жена може ваков ник да има и ако би знаел дека е жена сигурно ке и пишам брат ке ти го испушам а не женска за оваа прекрасна вест би ти ја лижел шала на страна како и да е @Ilumious извини ако нешто се навреди никогаш на жена не би и пишал вака да знам дека е жена али тоа е тоа, да не има случајно уште некоја девојка во фан клубов да знам која е пошо не го следам фан клубов многу долг период па да знам кој се женски кој машки
Еј на крај ако остани Погба кое дупчење ќе падни![]()
Брат му на Гризман напиша па избриша ама бателете ова дајте свингерскиов фан клуб да го разработиме, кој со кого![]()
Ние веќе прејдовме на поинакво дупчење, дупчење во небуквална смисла на зборот е за мали децаЕј на крај ако остани Погба кое дупчење ќе падни![]()
Еј на крај ако остани Погба кое пушење ќе падни![]()
Jaс мислев уште на пушење сте, my badНие веќе прејдовме на поинакво дупчење, дупчење во небуквална смисла на зборот е за мали деца![]()
Неможам да спијам од шо ме болиОстане остане, никому ништо парите ќе ги дадеме на друго место, туку вас колку ве боли што Погба ви е пред заминување тоа е чудо едно.
Ти може не али има други кој ќе плачат, а еве и ако не иде кај нас да речеме што фајде за вас.И видал така па ви го лапнаа и тоа за помалку пари од ние што дававме.Муабетот ми е Погба ќе си иде, дали кај нас дали реал, дали сеа или наредна, вие тука ништо не можете.А сигурен сум дека никој нема да даде повеќе од нас, ако се паметни од Јуве ќе земат и ќе бегаат.Неможам да спијам од шо ме болине се заебавај како вие настроен овај со пушењето мене би ми било страв друго да не ме боли
![]()
Демек Јуве не е атрактивна дестинација или клуб на ниво на Манчестер па сите ни бегат? =) Дај не се заебавај, тоа што оперираме како клуб според одредени правила не напрај под васТи може не али има други кој ќе плачат, а еве и ако не иде кај нас да речеме што фајде за вас.И видал така па ви го лапнаа и тоа за помалку пари од ние што дававме.Муабетот ми е Погба ќе си иде, дали кај нас дали реал, дали сеа или наредна, вие тука ништо не можете.А сигурен сум дека никој нема да даде повеќе од нас, ако се паметни од Јуве ќе земат и ќе бегаат.
Nikoj ne rece deka ne ste atraktivna destinacija, ali za Real i te kako ste pa i za nas. Ok ako ne vi do parite dajte go za 50ce moze. Do vcera kupuvavte na rati, sea se rasfrlas kolku vi vredel stadionot hah.Демек Јуве не е атрактивна дестинација или клуб на ниво на Манчестер па сите ни бегат? =) Дај не се заебавај, тоа што оперираме како клуб според одредени правила не напрај под вас. Јуве тепа години политика - кој не сака да биде дел од клубот не го ни држиме кај нас, Видал сакаше да си оди го пуштија, кога не сакаше да си оди (случајот со вас) не го продадовме, не е прашање сумата на пари. Јувентус не е приморан да продава стабилен е финансиски секоја година се зголемува обртот на капитал оваа година +200м мислам не ме држи за збор. За Погба нема да плачам оти се салам пари едно, друго не го користиме цел потенцијал на Погба моментално затоа што Јуве не игра таков фудбал и е заменлив. Секој играч е заменлив во секој клуб, и трето е тоа што колку што вие би платиле толку нас не кошташе стадионот.