Red Man
we do what we want!
- Член од
- 6 јуни 2007
- Мислења
- 2.057
- Поени од реакции
- 1.947
Чекај занчи, мислиш а? Not sure eh? Е ај иди види па ни јавиDruze nastrana zelbata ama mislam deka nema ni moznosti za takvo nesto xD

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај занчи, мислиш а? Not sure eh? Е ај иди види па ни јавиDruze nastrana zelbata ama mislam deka nema ni moznosti za takvo nesto xD
Мисли си дека е трол, он би сакал да е, али за жал не е.Преочигледно беше дека е трол,неписмен да е ќе сфатеше дека се работи за женско
Има, EpsilonДобро бе ако навистина е женско од каде да знам дека во фан клубов има жени никогаш не сум ни помислил дека е можно тоа плус името како што е потпишано
Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон не сум ни помислил дека жена може ваков ник да има и ако би знаел дека е жена сигурно ке и пишам брат ке ти го испушам а не женска за оваа прекрасна вест би ти ја лижел шала на страна како и да е @Ilumious извини ако нешто се навреди никогаш на жена не би и пишал вака да знам дека е жена али тоа е тоа, да не има случајно уште некоја девојка во фан клубов да знам која е пошо не го следам фан клубов многу долг период па да знам кој се женски кој машки
Добро бе ако навистина е женско од каде да знам дека во фан клубов има жени никогаш не сум ни помислил дека е можно тоа плус името како што е потпишано
Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон не сум ни помислил дека жена може ваков ник да има и ако би знаел дека е жена сигурно ке и пишам брат ке ти го испушам а не женска за оваа прекрасна вест би ти ја лижел шала на страна како и да е @Ilumious извини ако нешто се навреди никогаш на жена не би и пишал вака да знам дека е жена али тоа е тоа, да не има случајно уште некоја девојка во фан клубов да знам која е пошо не го следам фан клубов многу долг период па да знам кој се женски кој машки
Kjuti i ti sеa, taman prеstanaa.Остај ме мене, онаа @ManUtdChampions ни е најубава, дури мораше да става слики од брат и во тренерка и за да не и пишат на ПП.![]()