the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
Mi se dopaga momce, no problemot e toa sto veke se imam muvano pred skoro godina so negov blizok drugar, a drug negov blizok drugar me ubeduva deka me saka. Momceto koe mi se dopaga prvo bese mnogu zainteresiran za mene no izgleda koga dozna za ova prethodnovo kako da splasna celiot negov interes Jas rascistiv so negovite drugari kako da mu objasnam deka toj e onoj koj mi se dopagaHELP
Со самото тоа што ти се свиѓа момакот ти би требала да најдеш начин да му се приближиш и да го заведеш...Остави ја историјата на односите на страна пошто од минато и сеќавања на минатото нема фајде....
Ќе го седнеш на кафе и ќе почнеш да збориш за све што се десило и све ќе му кажеш без он да те прекинува..Било што било,сеа сте само двајцата и мора да си расчистите...Ако има нешто да ти каже он одма ќе ти каже а ако ти каже дека сака да размисли тогаш пиши му крст ..
Значи јави му се, прашај го како е и што праи и викни го на кафе ...Ако не сака од прва тогаш биди упорна се додека не успееш али сепак гледај да го задржиш достоинството и да не паѓаш на колена никако...
Ако те сака и му се свиѓаш тогаш тоа што ти си била со негов другар нема да има никаква врска...Ако ти каже дека не сака да биде со тебе биди сигурна дека не е поради тоа што веќе си била со другарот негов туку дека само не му се свиѓаш поради X-причини...