Sledna promena e za nekoi 3-4 meseci kade sto ke te izvestat dali baranjeto ti e reseno pozitivno ili ne.Здраво дечки.
Бев на интервју Октомври 2015. Бројчето ми е 6ХХХ/2015. Пред 7-8 дена статусот ми се смени во По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Може ли некој што има искуство со тоа да ми каже колку време се чека до следната промена и што всушност е следно?
Ви благодарам.
http://www.lex.bg/laws/ldoc/-12834814Да не знае случајно некој кои се членови на Советот за гражданство, со име и презиме? Некој линк да има или слично?
Благодарам на одговорот, го имам читано тоа.http://www.lex.bg/laws/ldoc/-12834814
Еве како функционира советот,
So kakvi dokumenti bil prijatelot? Jas sum od 2013 na finalna so prv bratuced.На овој начин е одбиен пријател .
Смешки !
Година 2014 е он
! - Сеуште има надеж за (2013)
Jas so kniska od baba I pasos od brat 57**/2015 interv.septemvri, uste na zadolzitelna.. nie drugar mozi I vo ist den bevme na intervju..jas sum so kniska od septemvri 2015 intervju broj 56** uste nema nisto cekam vo zadolzitelna
jas na 07.09 bev, ti ?Jas so kniska od baba I pasos od brat 57**/2015 interv.septemvri, uste na zadolzitelna.. nie drugar mozi I vo ist den bevme na intervju..
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Na 10.. 3 dena posle tebejas na 07.09 bev, ti ?
Ke gi baras na facebook za da im pises da te pustat???Да не знае случајно некој кои се членови на Советот за гражданство, со име и презиме? Некој линк да има или слично?
so kakvi dokumenti si11XXX od 2013 По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Prethodnp na dopolnelna, sega ova go pisi.
Dali e i kaj drugite vaka od 2013?
извини пријател но прашањето им е на место,,,,,ГРАЖДАНСТВО и НАРОДНОСТ се различни работи како фичо и вселенски брод,,,едното шета во вселената а другото се влече по земјата.,.,ти кажувам хипотетичкиНа овој начин е одбиен пријател .
Смешки !
Година 2014 е он
! - Сеуште има надеж за (2013)