- Член од
- 10 март 2009
- Мислења
- 1.300
- Поени од реакции
- 1.161
Pred 2-3 meseci vo kancelarijata kaj sto bese mi kazaa deka e iselena vo germanijaAsja poveke ne raboti??? Zosto???
Pred 2-3 meseci vo kancelarijata kaj sto bese mi kazaa deka e iselena vo germanijaAsja poveke ne raboti??? Zosto???
не ке седи во оваа ББЕЕДДООТТИИЈЈА будала е.........Pred 2-3 meseci vo kancelarijata kaj sto bese mi kazaa deka e iselena vo germanija
od koja godina e prijatelot???На овој начин е одбиен пријател .
Смешки !
Zosto smeski znaci na toa prasanje narodnost se odgovara deka sme BUGARI a drzavjanstvo makedonsko.Na ovoa prasanje mnogu se imaat zeznato.Toa e se dokumentirano.Na intervjuto primetiv deka sekekoj zbor e biten.Znaci golema uloga igrae intervjuto.A za 2013 ima nadez samo ke si pocekame uste koj mesec.На овој начин е одбиен пријател .
Смешки !
Година 2014 е он
! - Сеуште има надеж за (2013)
ne se smeski prijatele. toa e najvaznoto prasanje na intervjuto i drugarti go ljufna, zatoa e odbienНа овој начин е одбиен пријател .
Смешки !
Година 2014 е он
toa e.. trebase da si znaj deka na toa prasanje se odgovara BUGARINИзјаснет е да не речам ама Асли Бугар и зборува чисто Бугарски зошто има завршено факултет во Стара Загора и која иронија на крај . затоа постирав .
Prvo: ne postoi Bugar. Postoi Bugarin i Bugarka. Vtoro: jas celo vreme pisuvam na forumov za glupostite sto se pravat na intervju i nikoj ne go gledase toa seriozno. Eve ti dokaza na site tuka kakvi gluposti pravat 95% od kandidatite na intervjuata i posle Bugarija ili Makedonija ne cinat... hahaИзјаснет е да не речам ама Асли Бугар и зборува чисто Бугарски зошто има завршено факултет во Стара Загора или Габрово така нешто и која иронија на крај . затоа постирав .
Nisu smeske. Jednostavno nije bio njegov dan. Kako kaze da je makedonac a trazi bugarsko drzavljanstvo? Mislim da je odgovorio bez razmisljanja, brzo. Ima takvih slucajeva i u Srbiji da kazu da su srpske narodnosti i odbijeni su.На овој начин е одбиен пријател .
Смешки !
Година 2014 е он
Dali odnese stari dokumenti i kakvi?Здраво дечки.
Бев на интервју Октомври 2015. Бројчето ми е 6ХХХ/2015. Пред 7-8 дена статусот ми се смени во По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Може ли некој што има искуство со тоа да ми каже колку време се чека до следната промена и што всушност е следно?
Ви благодарам.
Документи од прв братучед.Dali odnese stari dokumenti i kakvi?