Да да овој Фрусталупи, комради се со Џиги.Мацари на првиот подготвителен натпревар изиграл нерешено 1-1 против Вокинг
@Џонтра Волта Види кој му е помошник тренер на куродрвицата
![]()
![]()
![]()
Стоунс ти рече лично дека поднесел барање за трансфер?Дa. Стoунс, сеуште небитнo дечиште штo пoднесе трaнсфер бaрaње лaни, не гo пуштијa ни зa скoрo 50 милиoни фунти, aмa нa Сaнчез и Пoгбa, глaвни игрaчи вo тимoт, oдмa ќе им пaдне ценaтa. Дури и дa сaкa дa си oди Сaнчез еве, Арсенaл немa пoтребa дa прoдaвa. Ќе му стaвaт ценa 60-70 милиoни фунти, пa aкo плaти некoј, слoбoднo некa си oди.
http://www.evertonfc.com/news/2015/08/27/club-statement-from-the-chairmanСтоунс ти рече лично дека поднесел барање за трансфер?
Тоа ние никогаш со сигурност нема да може да го дознаеме. Премногу се наслонувате на медиуми кои реално егзистираат од тресење глупости и слични работи. А знаат многу малку точни работи.
Доста ретки случаеви се овие, гарант не притискал Стуонс премногу за трансфер. Или пак нема доволно способен агент. Јас не мислев на обично барање за трансфер, туку за инсистирање. Тоа значи продадете ме или не сметајте на мене. Како Пандев и Лацио пред 7 години. Сакаше да си оди, не го пуштија, го тргнаа на трибините и го доби спорот на суд. Е сега ваљда дека станува збор за Лацио и Евертон па не се замараат премногу.
Е aјде сегa знaеш и кoлку притискaл Стoунс.Доста ретки случаеви се овие, гарант не притискал Стуонс премногу за трансфер. Или пак нема доволно способен агент. Јас не мислев на обично барање за трансфер, туку за инсистирање. Тоа значи продадете ме или не сметајте на мене. Како Пандев и Лацио пред 7 години. Сакаше да си оди, не го пуштија, го тргнаа на трибините и го доби спорот на суд. Е сега ваљда дека станува збор за Лацио и Евертон па не се замараат премногу.
Јас ти гарантирам особено за ѕвездите важи ова, дека секое инсистирање за трансфер ќе биде разгледано на маса. Ниеден голем клуб не ризикува огромни пари само заради инает. И нема шанси Погба доколку притисне да оди во друг клуб, да биде платен 120 милиони.
Кога поднесува играчот официјално барање за трансфер, се откажува од бонусот за лојалност кој го добива кога матичниот клуб го продава во друг клуб, барем во ПЛ тоа се смета за најсилно притискање за трансфер. Ретко го прават ова фудбалериве зошто си го ценат секој цент, мислам дека Стоунс и Торес во задњиве 5-6 години се единствени случаи во лигава, не памтам друг фудбалер да дал written transfer request.Доста ретки случаеви се овие, гарант не притискал Стуонс премногу за трансфер. Или пак нема доволно способен агент. Јас не мислев на обично барање за трансфер, туку за инсистирање. Тоа значи продадете ме или не сметајте на мене. Како Пандев и Лацио пред 7 години. Сакаше да си оди, не го пуштија, го тргнаа на трибините и го доби спорот на суд. Е сега ваљда дека станува збор за Лацио и Евертон па не се замараат премногу.
Јас ти гарантирам особено за ѕвездите важи ова, дека секое инсистирање за трансфер ќе биде разгледано на маса. Ниеден голем клуб не ризикува огромни пари само заради инает. И нема шанси Погба доколку притисне да оди во друг клуб, да биде платен 120 милиони.
Ве лажат, син му на Клоп е тојskysports вика Арсенал биле во контакт со брат му на Игуаин као агент му бил.
Склерозава во финална фаза е. Варди браваров му мана корпа, тој ќе преговарал со Игуаин![]()
Суарез за во Арсенал.Кога поднесува играчот официјално барање за трансфер, се откажува од бонусот за лојалност кој го добива кога матичниот клуб го продава во друг клуб, барем во ПЛ тоа се смета за најсилно притискање за трансфер. Ретко го прават ова фудбалериве зошто си го ценат секој цент, мислам дека Стоунс и Торес во задњиве 5-6 години се единствени случаи во лигава, не памтам друг фудбалер да дал written transfer request.
Колку пари трансферов?Kante chose Conte![]()