Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
денеска еден куп утакмици има од тоа проклетата ЛЕ,дајте нешто колку да се прати нешто,па ако се убоде нешто ситно да тргне среќата малку по малку :D
Според мене најголем зицер е Мидтјиленд ...

На Пиаст им заминале тројца важни играчи меѓу кои и главниот играч во нападот и воедно најдобриот стрелец кај нив во минатата сезона,а и настапуваат со комплетно нова одбрана која нема играно заедно претходно,па може да се скрои некоја двојка ако не вмешаат прсти кладилниците.

И не знам зошто Левски е толку потценет против Марибор

Шкендија 0-2 гола
Партизан 1
Грасхоперс 3+

Османлиспор дно од екипа, губат од Молдавски Зимбру

Османлиспор дно од екипа, губат од Молдавски Зимбру
Мизерии живи.Овие Зимбру се на ниво на Хоризонт Турново.Еден глупак од 3-4 метри промаши скоро празен гол,додуша пречката ја закачи.

Брача Војводине јел се спрдате самном ???? 287 шута на гол имат, посед 99-1 ... шузнам.... ми нисмо изавде...

Луѓе, колку е Војводина? гледам на бет365 имаат забележано гол во 54-та минута а пишува дека е 0-0, може ли некој да објасни што се дешава?

Луѓе, колку е Војводина? гледам на бет365 имаат забележано гол во 54-та минута а пишува дека е 0-0, може ли некој да објасни што се дешава?
Поништен гарант, на бет365 сегогаш а помине линијата пишат гол, па после неможат системски да ја избришат топката горе, сепак 0-0 е за жал....
Е овој сега важи :angel:

Ванкувер синојќа 3+ ја имав (за пари заебаа работа), 2:0 од прво полувреме и така остана. Голманот спаси од линија, имаа статива во 92ра, и чист гол им поништи зошто го изведоа аутот брзо :cautious:

Шкендија 0-2 гола
Партизан 1
Грасхоперс 3+

Ovie Partizan glupci nevideni, so igrac + od 56min i nisto, Zaglebie imase podobri shansi za gol. Kolku lesno izlegoa i Shkendija 0-0 i Grashoppers 3-3.

Utre

Comerciantes Unidos 3+
Slaven Belupo 3+

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom