Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Цела Италија прај математики како нигерот со Кавани

Проблеми со пасошот? Како да не... :icon_mrgr:

13698239_1122143474526692_5776830032495795504_o.jpg

Па и кошулата му има дезен како дресот оваа година, ако се фокусирате поубаво, нали. :icon_mrgr:

Ми е гајле колку пари ќе потроши управата, не ги даваме ние од наш џеб, јас сакам пресилен Јувентус кој заедно рамо до рамо со 3те гиганта да се бори за ЛШ сезонава што претстои...

+ Игуаин со сигурност ќе биди подобрување за намоменти импотентниот напад на Јуве.Очајно е потребен расен стрелец кој гарантира некои 20тина гола по сезона.
+ Маркетиншки исто така ќе биди интересен потег. Кога можат Реал да си дозволат 100милки за Балето и на крај да има математика со маркетинг права, вервам дека моменталниот Јуве е во слична позиција маркетиншки да кешира.
- 94М за играч кој има 28 години. Интересна работа. Со сигурност има 4 топ години во нозете. Проблемот е што после? за 2 или 3 години нема да вреди ни 30м. Барем пред некоја сезона им се смеев на Манчестер кога искешираа 30м за ванПерси.

Искрено мислам дека имаат подобри опции ако веќе им се фрлаат толку пари. Под подобри мислам неколку поефтини и никако алл ин на еден играч. Ако навистина не го продадат никој од стандардните а го купат овај јасно е дека на голема врата одат на ЛШ. Проблемот е шо за ЛШ не требаат само играчи туку треба и среќа.

Од друга страна, ако се искешираат 94м на Игуаин од евентуална продажба на Погба или Бонучи, тогаш тоа ќе биде најглупиот потег на Марота во кариерата. Ќе успеј во еден трансфер да да заеби се што успеал да изгради досега.

Единствено оправдување на ваков трансфер е ако е демонстрација на сила на Елкан. Ми се сака ми се можи. ДА напумпа пари во клубот со некој мега дил со Јееп/Фиат да е чист во однос на финансискиот фер плеј и да си кажи дека оди на ЛШ.

Сме постигнале договор со Сасуоло за Берарди, и пазете го ова... ќе го купиме за 25 милиони. Ај у курац, кај не одбиваше цело време, па уште толку ќе го преплатуваме младичот :/

Ќе ве молам без коментари од типот "као демек ти од твој џеб ќе ги даваш парите"... Место да штедиме пари за да имаме да го купиме Пјаниќ, Гомеш, Сапонара итн, ние го преплатуваме интерашот (n)

Едно клише прашање... Вие од свој џеб ги давате парите за трансфериве? :icon_mrgr:
Без коментари.

Без коментари.

Има разлика од најдобриот стрелец во Италија, до човекот што не мрднал од Сасуоло... јас сметав дека тие 25 за Берарди се многу, башка што секое лето си игра курот со "ќе дојдам - нема да дојдам".
Вака барем ќе лупнеш пари на најдобриот напаѓач во калчото, и спава раја... раат си 4 години.

И убаво сум пишал да го ебам, треба да се штеди пари на квалитетни засилувања, еве сега нека фрлат еден тон пари на Игуаин, докажан и проверен напаѓач во Италија, најквалитетниот во лигата моментално:smirce:

Дибала + Игуаин - Аргентинци
Манџата и Пјаца - Хрвати

Нападот ќе ни биде... Цмок:pipi:

Последно уредено:
ве гледам сакате некој расен напагач а не многу биле 94 мил за Игуаин некој ке рече ве зафркнале ај да рецимо така е ... ама од една страна од друга страна пак добиваш искусен напагач кој со прави играчи околу себе би бил дар мар. искрено моја желба беше да си остани мората ама што е тука е

Има разлика од најдобриот стрелец во Италија, до човекот што не мрднал од Сасуоло... јас сметав дека тие 25 за Берарди се многу, башка што секое лето си игра курот со "ќе дојдам - нема да дојдам".
Вака барем ќе лупнеш пари на најдобриот напаѓач во калчото, и спава раја... раат си 4 години.

И убаво сум пишал да го ебам, треба да се штеди пари на квалитетни засилувања, еве сега нека фрлат еден тон пари на Игуаин, докажан и проверен напаѓач во Италија, најквалитетниот во лигата моментално:smirce:

Дибала + Игуаин - Аргентинци
Манџата и Пјаца - Хрвати

Нападот ќе ни биде... Цмок:pipi:
Не. Или ти е важно колку пари ќе се фрлат, или не ти е. Се останато е цинизам. А тоа што сте се попалиле по „најдобриот стрелец“ ко мали дечиња нема да ви го коментирам. Какви све не ликови биле најдобри стрелци една сезона, играчи ко Лука Тони, Икарди, Ди Натале, Имобиле, па никој од нив не вредел ни приближно до 94 милиони евра. Впрочем во последните 15 години играч на Јувентус (Дел Пиеро, 2007-08) бил само еднаш капоканониере, па не гледам дека тоа било фактор да се освојуваат скудетата.

Не. Или ти е важно колку пари ќе се фрлат, или не ти е. Се останато е цинизам. А тоа што сте се попалиле по „најдобриот стрелец“ ко мали дечиња нема да ви го коментирам. Какви све не ликови биле најдобри стрелци една сезона, играчи ко Лука Тони, Икарди, Ди Натале, Имобиле, па никој од нив не вредел ни приближно до 94 милиони евра. Впрочем во последните 15 години играч на Јувентус (Дел Пиеро, 2007-08) бил само еднаш капоканониере, па не гледам дека тоа било фактор да се освојуваат скудетата.
црвеното никој нее попален сакаме само еден силен јуве доста време сме без лш па мора да се атакува впрочем најдобро си знаат од јувентус од управата од АЊЕЛИ до ПАТАРЧИ ...

црвеното никој нее попален сакаме само еден силен јуве доста време сме без лш па мора да се атакува впрочем најдобро си знаат од јувентус од управата од АЊЕЛИ до ПАТАРЧИ ...
Сите сакаме силен Јуве, али за тие пари за кои се шпекулира дека ќе се фукнат на Игуаин, не влакно, бактерија во јајце ќе барам.

Сите сакаме силен Јуве, али за тие пари за кои се шпекулира дека ќе се фукнат на Игуаин, не влакно, бактерија во јајце ќе барам.
да да се разбираме ама пред некоја година Марота сам си изјави дека секоја година ке гледа да се надополнува тимот од квантитет до квалитет па полека полека до world class player. кога можеше еден СЕКО да води таква трансфер политика 76 мил за Диего( предавникот што со очи не сакам да го видам) мело малоумниот и жмаури ... зашто да не ел пепита!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom