Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај нема проблем ќе се договоримеTi mestam edna drugarkahahaha.
ај глеам сите тука бараат совети , па да се надевам дека и мене ќе ми пуштите некој совет
Незнам од кај да почнам ама некако слабо ми иде на љубовен план, ја божем нешто се занесувам вистинска љубов ова она ама некако не иде... никако не можам да се заљубам бре... пред некој 3-4 недели некој чудни работи ми се случуваа у глава бев онака хепи без некоја прицина цело време мислев на една цура и таман кога помислив дека сум се заљубил си викам браво бре само така продужи и так нема ништо... абе ништо ладен ко лед... ни чуства ни пеперутки у стомак(а и така ги немаше) абе ништо испари онака... и се разочарав...
и сега незнам мме неможам бре да се заљубам ... луѓе дај помагајте кажете ми дали за мене има спас или не ?!?![]()
jas imam problem. so decko mi si vodime inaet mnogu. toa i dvajcata mnogu ne nervira i celo vreme se karame. si pravime filmovi kako jas ili toj se vrtel po nekoj drug. please help
jas imam problem. so decko mi si vodime inaet mnogu. toa i dvajcata mnogu ne nervira i celo vreme se karame. si pravime filmovi kako jas ili toj se vrtel po nekoj drug. please help
тој од америка доаѓа за стално или ќе се враќа пак у америка?
не расипувај врска за некој шо ќе биде тука месец-два па ќе те остаи.