ај нема проблем ќе се договориме па ќе видиме што какоTi mestam edna drugarka hahaha.
Што форсираш имаш само 19 години доволно е некоја да ти се допаѓа, а љубовта сама по себе ќе дојде.ај глеам сите тука бараат совети , па да се надевам дека и мене ќе ми пуштите некој совет
Незнам од кај да почнам ама некако слабо ми иде на љубовен план, ја божем нешто се занесувам вистинска љубов ова она ама некако не иде... никако не можам да се заљубам бре... пред некој 3-4 недели некој чудни работи ми се случуваа у глава бев онака хепи без некоја прицина цело време мислев на една цура и таман кога помислив дека сум се заљубил си викам браво бре само така продужи и так нема ништо... абе ништо ладен ко лед... ни чуства ни пеперутки у стомак(а и така ги немаше) абе ништо испари онака... и се разочарав...
и сега незнам мме неможам бре да се заљубам ... луѓе дај помагајте кажете ми дали за мене има спас или не ?!?
Инат е тоа? Мене повеќе ми личи на љубомораjas imam problem. so decko mi si vodime inaet mnogu. toa i dvajcata mnogu ne nervira i celo vreme se karame. si pravime filmovi kako jas ili toj se vrtel po nekoj drug. please help
Kill eachother.jas imam problem. so decko mi si vodime inaet mnogu. toa i dvajcata mnogu ne nervira i celo vreme se karame. si pravime filmovi kako jas ili toj se vrtel po nekoj drug. please help
Ех i wouldnt worrie секој се кара во врска. Епа докажи му кој е number 1 за тебе и толкуjas imam problem. so decko mi si vodime inaet mnogu. toa i dvajcata mnogu ne nervira i celo vreme se karame. si pravime filmovi kako jas ili toj se vrtel po nekoj drug. please help
jas imam problem. so decko mi si vodime inaet mnogu. toa i dvajcata mnogu ne nervira i celo vreme se karame. si pravime filmovi kako jas ili toj se vrtel po nekoj drug. please help
Доаѓа за стално сега тука доаѓа ради мене неможеше да дојди порано немаше можност сега му се укажа шансата и одма ја користи па како да му речам не. абе многу сум глупава,,,,леле.... неможам да се решам не знам шо сакам!!!!!тој од америка доаѓа за стално или ќе се враќа пак у америка?
не расипувај врска за некој шо ќе биде тука месец-два па ќе те остаи.