Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
вака ча се убацам со полесен проблем.... има една типка... троа постара од мене (година) и фрлив око бааги... сеа работата е да и кажам.. фак како??..

Да ти кажам ти ако и се свиѓаш на девојката нема уопшто да и смета дека си помал од неа,само не лажи дека си постар.Добронамерен совет од дечко што имал такво искуство.:smir:

Па ако се плашите шо кур се ебете на 16 бе? Има и постари ние можеме да ебеме не се секирајте за нас :) За првата... Неможе да останеш трудна коа у гз те ебел... друго... кондом се користи срце :smir: трето... сите се плашат од анал ти анал сакаш вагинален не? Како тоа бе? :) Не сваќам :)

Platonska ljubov?? Sto se podrazbira pod nea???
платонска љубов е љубов шо не е телесна... онака ти си ја сакаш и си се ставаш у некој филмои а она ниту знае ниту те ферма дундата ја боли... а ти се трескаш од земја и то...

Да ти кажам ти ако и се свиѓаш на девојката нема уопшто да и смета дека си помал од неа,само не лажи дека си постар.Добронамерен совет од дечко што имал такво искуство.:smir:
тачно! иди и кажи и! И другар мој и ја на 15 (ја баш на роденден према 15) сме биле со 18год... така да кур те боли... исто ко да не е постара

добро имаш 16 години и незнаеш како ти идат плодни денови? кај учиш? имаш биологија?
седни дома отвори книга научи нешто зашто верувај ќе ти треба, а можеш и мама да си ја прашаш успат...
срамота е, СРАМОТА да незнаеш ништо околу твојот менструален циклус освен тоа дека ќе ти тече крв месецот:uvo:
Sto se cudis ima devojki sto se postari od 20 godini, pa ne znaat...

Kako sto kaza Crazy in Love,tuka ste za da pomognete i da kazete nes ako znaete...a ne da navreduvate...moze ne sum pro4itala i tebe toa ne treba da te interesira...ako znaes nes kazi ako ne ne se pravi pameten...:tapp:

A i ti pa kako da znaes kojznae kolku za toa...ti si roden iskusen...neli?:pos2:

Јас не сум родена искусна, ама еве ке ти кажам. Плодните денови се периодот кога овулираш (најчесто тоа е 14, 15, 16 ден од последната менструација). Тогаш јајце клетката е најзрела, што значи дека постои најголем ризик да забремениш во овој период. Еве ти едно линкче за да си пресметаш http://www.surecheck.info/en/clogin.php. И друг пат, разгледајте малку по книги, или прашајте го чичко гугл. Интернетов не е само за Пријатели и HI5. Ова е нешто што треба да го знаеш од општа култура.

Само некој да ми одговори на следново прашање: ,,Како да ги разбереме девојките?!'' Благодарам :jaj:
Пробај стави се на нивно место неколку дена, и ке ги сфатиш не целосно ама приближно:pipi:

Само некој да ми одговори на следново прашање: ,,Како да ги разбереме девојките?!'' Благодарам :jaj:
Во моментот кога ќе престанеш да се трудиш да ги разбереш ќе согледаш дека какви се - такви се. И да ги разбереш, нема ништо да можеш да смениш.
Секогаш ќе го бараат недостижното. Твое е да одиш на нешто ново.
Види - секогаш на автобуската станица врват автобуси. На секои два - три часа:)

Без кнедли. :) Најсериозно. Кнедлите заебаваат. Ме имаат дупено во панкреас веруј ми. Али ко ги голтнав, певав еј! :)

Хмм сличен проблем имам и јас бро....така да неможам да ти помогнам....
фак е како де ??

тачно! иди и кажи и! И другар мој и ја на 15 (ја баш на роденден према 15) сме биле со 18год... така да кур те боли... исто ко да не е постара

пер моментот е незнам шо да кажам... бтв знае дека сум помал... муабетот е незнам како да и кажам со кои зборови

пер моментот е незнам шо да кажам... бтв знае дека сум помал... муабетот е незнам како да и кажам со кои зборови

Ти дотерај до ТОЈ opportune момент и лапнија :) Немора ништо да кажуваш тогаш. Немора да ја прашуваш дали да ја бакнеш, ќе си свати сама. :) Не е битно што ќе кажеш, туку како ќе го кажеш, па макар и то е обична работа.

Еден мудар човек рекол - Една девојка ќе сретне 100 мажи сите ќе ги разбере, 1 машко ќе сретне 100 девојки и нема воопшто да ги разбере.

вака ча се убацам со полесен проблем.... има една типка... троа постара од мене (година) и фрлив око бааги... сеа работата е да и кажам.. фак како??..

абе иди пуштај и се, големо чудо ако си една година помал... ако стварно ти се свиѓа, и ти на неа ако и се свиќаш, тогаш нема причина да не ви успее... одведи ја кај тебе дома, романтика ово-оно... цветчиња, тинтири-минтири.... и све ке биде у реду...

Еден мудар човек рекол - Една девојка ќе сретне 100 мажи сите ќе ги разбере, 1 машко ќе сретне 100 девојки и нема воопшто да ги разбере.
koj ja kazal ovaa glupost,ziti se?
ako nekoj covek(bez razlika dali e masko ili zensko)saka da bide razbran,ke bide,a ako ne saka nema da bide.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom