Femme fatale
Љубената на Гаро
ај администраторите да ја заклучат темата, очигледно и покрај убавите има и грди и глупави 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А, ма јок бре. (Н)ц, кај може трол да постира ваква тема?Трол е оди на ДК и прочитај...шо знам ваљда не лаже...
Седи па ти, ќе пиеме уште по една.ај администраторите да ја заклучат темата, очигледно и покрај убавите има и грди и глупави![]()
Биди тигар зашто Македонија те вика . Кампања за трето дете .tigar.
Џабе брат должина на нозе, кога петата не ѝ е мазна.должина на нозе? (во см)
зашо толку искрено и го кажа бе брат... дај малце да се смееме на сеировФаќај магла ќе му кажеш на некој идиот што би се сложил да глуми кловн покрај тебе за пијачка. Гледам зошто те нашутирал дечкото кој сакаш да го правиш љубоморен. Мислам, кој би сакал да трпи простачка и глупача како тебе?
Подобро ќе беше на фемина да објавеше оглас, сигурно ќе имаше згодни кандидати..кобајаги ова машки форум ама ТАПА е работата....хахаххахааа...избор нулаај администраторите да ја заклучат темата, очигледно и покрај убавите има и грди и глупави![]()
Подобро ќе беше на фемина да објавеше оглас, сигурно ќе имаше згодни кандидати..кобајаги ова машки форум ама ТАПА е работата....хахаххахааа...избор нула![]()
ДОСАДЕН СИ КАКО КОЊСКА МУВА....ШТО СЕ ШУПЧИШ САМО КОГА НИКОЈ НЕ ТЕ ЗАРЕЗУВА....АУУУУУУУУУУУ ..ПОГОЛЕМ ОТОК ОД ТЕБЕ НЕМАТи ако бараш маж на форумот, си се заебала. Најдобро ти е да бараш во некој кокошарник.
Инаку, ја користам оваа прилика да го изразам своето сочуство до машките на возраст помеѓу 20 и 25 години. Ако жените кои треба да ги бркате се како овие двете, кокошката и космичката глупача, не ви завидувам.
offf dalecko sum nisto ne praime
Ti si savrsen bate, nadzi jos tri drugara poput tebei bise to savrseni eskort![]()
Imam lli shanci i jas? i shto je toa ЛП?
Baraj me na tellefon, imame sega....
185cm бива ? Мускули немам кизнеј колку ама мислам доста се.секако де ама убав да си и висок