Оглас на деценијата: Барам...

• Креатор на темата Креатор на темата Femme fatale
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Трол е оди на ДК и прочитај...шо знам ваљда не лаже...
А, ма јок бре. (Н)ц, кај може трол да постира ваква тема?:misticen:[DOUBLEPOST=1468435744][/DOUBLEPOST]
ај администраторите да ја заклучат темата, очигледно и покрај убавите има и грди и глупави :D
Седи па ти, ќе пиеме уште по една.:pivo2:

А картата за влез во диското исто така ја плакаш ти ?

Омажи се за мене, и ќе го поканиме на свадба...ем љубоморен ќе го направиш ем поклон ќе му земеме, а потоа пола имот ќе ми го земеш кога ќе се разведеме.
Јас нешто се заебав или ?

Фаќај магла ќе му кажеш на некој идиот што би се сложил да глуми кловн покрај тебе за пијачка. Гледам зошто те нашутирал дечкото кој сакаш да го правиш љубоморен. Мислам, кој би сакал да трпи простачка и глупача како тебе?
зашо толку искрено и го кажа бе брат... дај малце да се смееме на сеиров :)

ај администраторите да ја заклучат темата, очигледно и покрај убавите има и грди и глупави :D
Подобро ќе беше на фемина да објавеше оглас, сигурно ќе имаше згодни кандидати..кобајаги ова машки форум ама ТАПА е работата....хахаххахааа...избор нула:pos:

Eden decko pridruzba ne vrse rabota + ubav i visok uste pomalce. Barem tri, cetvorujca da te pridruzuvaat i toa koj od koj poruzen da e ima da shlogira bivsio bas na nacin kako so go opisha @Anco . Ama najverovatno e deka bivsiot so zadovolstvo ke vi plate pijacka so pogled kon vas i so palec nagore (y) od custvoto na srekja deka ti e bivsi :D

Последно уредено:
Подобро ќе беше на фемина да објавеше оглас, сигурно ќе имаше згодни кандидати..кобајаги ова машки форум ама ТАПА е работата....хахаххахааа...избор нула:pos:

Ти ако бараш маж на форумот, си се заебала. Најдобро ти е да бараш во некој кокошарник.

Инаку, ја користам оваа прилика да го изразам своето сочуство до машките на возраст помеѓу 20 и 25 години. Ако жените кои треба да ги бркате се како овие двете, кокошката и космичката глупача, не ви завидувам.

Ти ако бараш маж на форумот, си се заебала. Најдобро ти е да бараш во некој кокошарник.

Инаку, ја користам оваа прилика да го изразам своето сочуство до машките на возраст помеѓу 20 и 25 години. Ако жените кои треба да ги бркате се како овие двете, кокошката и космичката глупача, не ви завидувам.
ДОСАДЕН СИ КАКО КОЊСКА МУВА....ШТО СЕ ШУПЧИШ САМО КОГА НИКОЈ НЕ ТЕ ЗАРЕЗУВА....АУУУУУУУУУУУ ..ПОГОЛЕМ ОТОК ОД ТЕБЕ НЕМА:kuracc:

photo.jpg

Imam lli shanci i jas? i shto je toa ЛП?
Baraj me na tellefon, imame sega....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom