Se raboti za slednovo. Imam 20 godini a nikogas ne sum imal zenska, nitu pak sum imal bilo kakov vid na vrska
. Mislam najverojatno imam nekoja psihicka bariera ili ne znam sto. Sto se odnesuva na druzenje imam mnogu drugari i drugarki sto ne znaci deka sum nekoj katastrofalen tip na coek sto ne saka da se druzi so luge. Ednostavno ne znam kako da postapuvam so zeni. Ako mozite na bilo koj nacin da mi pomognite so sovet ke vi bidam mnogu blagodaren
Fala odnapred
Точкест напиша:
Проблемот е дефинитивно у тебе
Точкест...
у него? нема шанси!!! :pos2: Како заклучи? :nesum:
Туку, остај шо се зезам, комплет си у право. Само ќе додадам, господине alone, do a fucking thing with your life. Стори нешто различно, опиј се, степај се, ебем му матер (ова не е етички да се препорача ама колку да докажам поента), издрогирај се ако треба, на 20 години е полесно отколку кога си дете, само нека биде нешто различно. Не дека тоа ќе ти помогне да ќариш девојка, ќе го смениш текот на животот, кој ќе ти даде нов поглед на светот, ќе те отвори, ќе те ослободи од психолошката бариера. После тоа, ќе ти биде полесно кога ќе сфатиш дека машко - женските односи се темелат исклучиво на игра... кој, како, и колку добро заведува. Немаат врска пари, физичка привлечност, што ти ја знам.
Сам си кажал супер, психолошката бариера пробиј ја, а ќе ја пробиеш верувам на тој начин, со менување на токот на работите во друг правец. :helou: