Фан Клуб: Арсенал

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Се раскина од трчање денес Озил, ретко сум го видел таков, со толку жар и желба.

Кос изигра маестрално, впрочем како што ние знаеме дека може да игра.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Сaмo зa Кoш ми е ќеиф,a зa лепoтaнoн ич

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.450
Поени од реакции
6.138
Zemaj go be Rodrigez koj Sidibe aman vekje so ovaja zaostanata transfer politika od minatata decenija... Taman ke naprajt Venger eden transfer asalen i posle morat da nadohnadit so nekoj anonimec... strasno.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Е oвa е више брукa.
Зaмисли и јaпoнецoн дa не oдбиеше...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Абе многу од овие трансфери немаат врска. Колкупати пишувале дека сме барале некого и после заминал во тим како сандарленд или свонси. Сигурно така било. Тоа се се шпекулации од менаџери за да им се дигне цената. А некогаш може и да прашале но незначи дека го побарале. Тоа му доаѓа ко да одиш на пазар и прашаш некого од тезгете колку се лубениците, но незначи дека ќе купиш. Мислам дека ако сакаме можеме скоро секого да земеме доколку стварно сакаме, тоа што Венгер се ценка тоа е друг моабет.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Иако е сеуште почеток на јули, мене работата веќе ме загрижува и ме потсеќа на лани, ниедна салам шпекулација, освен за Варди досега немаше.
Сеуште сме 2-3 играчи мањак за да имаме солиден тим, а противниците околу нас се засилуваат на сите страни.

Венгер е во заблуда ако мисли дека ќе помине глатко како минатото лето со овој состав кој го имаме сега, треба да е свесен дека најдобрите играчи можеби нема да бидат спремни за првите утакмици во август, а тие се едни од најтешките, Ливерпул, Лестер и Челзи, со преморени Жиру, Кос, Озил и Алексис. Венгер не е толку будала, веројатно е свесен дека ние во моментов немаме друг напаѓач освен Жиру, ако не е спремен за со Ливерпул со кој ќе игра, со Саного?

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Иако е сеуште почеток на јули, мене работата веќе ме загрижува и ме потсеќа на лани, ниедна салам шпекулација, освен за Варди досега немаше.
Сеуште сме 2-3 играчи мањак за да имаме солиден тим, а противниците околу нас се засилуваат на сите страни.

Венгер е во заблуда ако мисли дека ќе помине глатко како минатото лето со овој состав кој го имаме сега, треба да е свесен дека најдобрите играчи можеби нема да бидат спремни за првите утакмици во август, а тие се едни од најтешките, Ливерпул, Лестер и Челзи, со преморени Жиру, Кос, Озил и Алексис. Венгер не е толку будала, веројатно е свесен дека ние во моментов немаме друг напаѓач освен Жиру, ако не е спремен за со Ливерпул со кој ќе игра, со Саного?
Кaкoв Сaнoгo бе,јaпaнецoв ти шo мислиш зoштo гo купивме ?
Сo негo сме пoкриени дo јaнуaр,a у јaнуaр ќе ни се врaти Велбек и зoштo нa пaзaрoт зa нaс никoгaш немa бoљи нaпaѓaч сo Велбек дo кaј мaј ќе бидеме пoкриени и у јуни пaк јaпaнецoв.
Шo демек Венгер oд вчерa е пa немa исплaнирaнo a ?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Какви цитрони ги праите :D

Прво јапонецот нема да добие work permit, второ Велбек не се враќа до март.

Нема шанси да не купиме напаѓач

Kajgana Shop

На врв Bottom