Wimbledon 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Wimbledon 2016?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 33 39,3%
  • Енди Мареј

Гласови: 12 14,3%
  • Роџер Федерер

Гласови: 21 25,0%
  • Некој друг

Гласови: 5 6,0%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 6 7,1%
  • Гарбињ Мугуруза Бланко

Гласови: 6 7,1%
  • Петра Квитова

Гласови: 2 2,4%
  • Некоја друга

Гласови: 5 6,0%
  • Кур ќе освои Ноле

Гласови: 17 20,2%

• Вкупно гласачи
    84
Статус
Затворена за нови мислења.
Страшна е Серена, СТРАШНА! Конечно потсеќа на правата Серена, а не онаа која се влече по терен како црево... Мислам дека има и ослабено некое кило што одма се приметува во движењето.
Колку и да сум ја неќел порано, како игра на 34 години не е можно. Нека освои уше 4 слема да си биде официјално ГОАТ :D

Колку и да сум ја неќел порано, како игра на 34 години не е можно. Нека освои уше 4 слема да си биде официјално ГОАТ :D

Teшко дека ќе ја стигне Маргарет Коурт. Граф би можела, за тоа и требаа уште две титули. Една овде, и само уште една некаде на друг ГС. Веќе не е толку доминантна на другите подлоги како што е на трева.

Каква е Бартоли ц ц ц страшно...
Старчево ќе си плесне на искуство пак :D

Со 20% неможе ни да се движи - без игра од поле - мрзливо од позадина на полуволеи и од место игра, и пак ги тепа :kuracc: :zver:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Аман бе стари, 40-0 и две дупли по ред. Што е ова.

Дај Боже да изгуби го имав пишано 3:1 да тепа у сетови бел д'н да не види

au kakov glumec e federer, sega demek povreden e, e zatoa nikogas nema da bide pocituvan vo teniskiot svet, ko rafa i novak pa i marej.

da vidam kako zvuci ova, da, debilno e mnogu hehe

Со 20% неможе ни да се движи - без игра од поле - мрзливо од позадина на полуволеи и од место игра, и пак ги тепа :kuracc: :zver:
Fear faktorot vo sekoj sport e strasna rabota, a i faktot sto mnogu, uslovno kaznao, kopiljaci u tenisov, se PICKI u dusha sto za mene e nesvatlivo najiskreno, pogotovo koga nemaat sto da izgubat.

aj sto iskomplicira , iskomplicira.AMA zosto posledniov udar ne go gajgase praznoto pole tuku direk vo raonic? Demek raonic e prebrz igrac pa ke stasase da go zatvori celo pole ? me razocara skros, sea dodatno ke se umori i da pomine nema dam ozi na noze da stoi posle 2 seta so marej.

Ќе го јадат куро овие од Енди без разлика кој ќе се пласира. Му се поклопија коцките на британецот , едно 95 % според мене е нов шампион.

au kakov glumec e federer, sega demek povreden e, e zatoa nikogas nema da bide pocituvan vo teniskiot svet, ko rafa i novak pa i marej.

da vidam kako zvuci ova, da, debilno e mnogu hehe

Fear faktorot vo sekoj sport e strasna rabota, a i faktot sto mnogu, uslovno kaznao, kopiljaci u tenisov, se PICKI u dusha sto za mene e nesvatlivo najiskreno, pogotovo koga nemaat sto da izgubat.

Талентот далеку повеќе од fear факторот.

Талентот далеку повеќе од fear факторот.
ne mozes da reces deka ne igra uloga toa, fedeks e doktor po nauki na podlogava, ama koga i vtoriot servis mu go vrakaat so 30% uspesnost znaes so kakov strav igraat protivnicite, ko Cilic na primer, a i Raonic denes ...

nego ova bese strasno sea, ligament lesno mozese da mu otide u temza.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom