Порасни.ве молам за совет,што да правам ?
Мојот поранешен принцип на работа.и раскинав...оти на некој начин бев повреден оти имав чуство дека си игра со мене.А ако оставам неколку дена ( не скрос да замрзне туку онака на мсн и моб) ако и пишам на мсн ми врака да не замарам...ако и се јавам ми вика зошто и се јавувам постојано сакала слобода...
Совет мој следно коај ќе ја вииш ништо не и викај и залапај ја и прашај ја дали уште мисли дека треба време да и остаеш? Ќе го смени мислењето и ќе се изменат стварите се надевам на подобро.Вака...одам со едно девојче веке година и 7,8 месеци...на почетокот ни беше супер,најубаво...се се "зафркна" ова лето т.е почетокот на летово.Јас отидов на одмор,она не дојде со мене.Кога се вратив веке се беше поинаку..чуствував дека и сметам,кога испагавме цело време инает теравме :Ѕ имаше и моменти кога ми викаше дека повеке не ме сака..па другата вечер те сакам не можам без тебе.сето ова траеше до пред 2,3 дена..кога решив да ставам крај.И што ? почна да плаче да моли..дека не може без мене едно друго..јас во тој момент бев бесен и не можев да прифатам да продолжиме со врската..рековме крај.Сабајлево кога се разбудиф се чуствував толку празно...сакав да исчезнам.се уклучив на МСН,и пишав дека ја сакам ,и она ми врати со истото...јас цел ден не бев дома а кога се вратив ми пиша дека сака некое време да ја оставам на мира за да размисли..помислувам дека си игра со мене...а не можам да го прифатам тоа,подготвен сум да трпам секакво понужување од нејзина страна само да сме заеднове молам за совет,што да правам ?
kao moze taka eden den te sakam eden den ne te sakam ona ne e sigurna sto saka da prav dali saka da raskine ili da prodolzi ama vaka kao so ti vika ne zamaraj ne mi se javuvaj moj sovet e da raskines da ne pravi budala od tebe.Вака...одам со едно девојче веке година и 7,8 месеци...на почетокот ни беше супер,најубаво...се се "зафркна" ова лето т.е почетокот на летово.Јас отидов на одмор,она не дојде со мене.Кога се вратив веке се беше поинаку..чуствував дека и сметам,кога испагавме цело време инает теравме :Ѕ имаше и моменти кога ми викаше дека повеке не ме сака..па другата вечер те сакам не можам без тебе.сето ова траеше до пред 2,3 дена..кога решив да ставам крај.И што ? почна да плаче да моли..дека не може без мене едно друго..јас во тој момент бев бесен и не можев да прифатам да продолжиме со врската..рековме крај.Сабајлево кога се разбудиф се чуствував толку празно...сакав да исчезнам.се уклучив на МСН,и пишав дека ја сакам ,и она ми врати со истото...јас цел ден не бев дома а кога се вратив ми пиша дека сака некое време да ја оставам на мира за да размисли..помислувам дека си игра со мене...а не можам да го прифатам тоа,подготвен сум да трпам секакво понужување од нејзина страна само да сме заеднове молам за совет,што да правам ?
pa mozebi bas iskustvoto e precka.eve edno prasanje do tebe:KAKO KE ZNAES KOGA NEKOJA KE TI KAZE DEKA TE SAKA ,DEKA NAVISTINA GO MISLI TOA?sto mislis?eve me, e treba da se potudam izgleda poveke,samo mislam deka nekako ne e podgotvena,ima ona od pred toa loso iskustvo (izgorena E)i sekoas gi zaveduva momcite a koga ke i prijdat bega,tezok karakter nema so, se se pravda pred drugi deka nikoj ne a sakal i deka nema vreme za vrska, a vsusnost bega od samata sebe,inaku ne e mala i neiskusna ima 27