- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.158
- Поени од реакции
- 7.858
Тоа за Тевез кој моментално е во Бока, ниту е во репрезентација земен и да кажеш дека во моментов е подобар од двајцава...А извини на кое ниво е Ибрахимович? За овие двата на 34 години е ѕвер, стигнуваш до поента која сам си ја задаваш и пробваш да ја свртиш дискусијата во тој правец. Праша ти кажав Агуеро, Левандовски, Ибра, Тевез а ти се фаќаш за рачки моментално Ибра и покрај годините е во топ 5 напаѓачи е сега ако сакаш да се инаетиме добро тогаш Бензема и Игуаин се елита напаѓачи, едниот неможи една сезона константно да ја истера и заедно со другиот љуфкат зицери ко будали, а овај пак другиот репрезентативната кариера на Меси му ја заврши
Патем за мене лично Икарди, Дибала се подобри играчи од овие двајцата али не ги спомнувам дека се млади и ќе настани калакурдија. Паје ова сезона изигра за репрезентација и клуб подобро него Бензема скоро сите во реал. Нема цел дискусијата ти го мислиш ова јас другото и џабе е![]()
Ибрахимович во ЛШ сезонава покажа дека е веќе паднат и дека го стигнаа годините. Јас мислам дека ништо посебно ни сезонава нема да прикаже, 10 голови ако даде без пенали треба да е среќен. Икарди и Дибала не можат со овие двајца. Истото важи и за Кејн и другиве квалитетни напаѓачи, кои се добри но уште им треба докажување.
Паје не е напаѓач исто како и Нејмар и Санчез, затоа не ми оди во споредбава.