Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Во глобала и не сме толку лоши, меѓутоа тоа е најболно.. кога може со 2-3 јаки засилувања да напраиме изненадување, управата не праи ништо, стои во место. Место да напредуваме од лани, ние идеме надолу.. Реално Стојков, Фичо и Дашјан ќе беа 100 пати боље од црнциве, ама некој треба да земе провизија..
Тоа е, ај другата година ќе поминеме може едно коло пошо ќе играме Лига Европа.. Шкендија лаганица ќе освои сезонава.

Во глобала и не сме толку лоши, меѓутоа тоа е најболно.. кога може со 2-3 јаки засилувања да напраиме изненадување, управата не праи ништо, стои во место. Место да напредуваме од лани, ние идеме надолу.. Реално Стојков, Фичо и Дашјан ќе беа 100 пати боље од црнциве, ама некој треба да земе провизија..
Тоа е, ај другата година ќе поминеме може едно коло пошо ќе играме Лига Европа.. Шкендија лаганица ќе освои сезонава.
И ова сезона поминато е едно коло. 2 коло игра Вардар. Немој некој од клоканиве од управа да чита и да така размисува.:ROFLMAO:

Не си играјте бајрам со умот, Шкендија ќе се прошетала лаганица во лигата, my ass :icon_mrgr:
Пола лига ќе игра за нас годинава, а и посекако имаме подобар тим од нив.

Не си играјте бајрам со умот, Шкендија ќе се прошетала лаганица во лигата, my ass :icon_mrgr:
Пола лига ќе игра за нас годинава, а и посекако имаме подобар тим од нив.
За ова не сум баш нај сигурен, али ај ваљда си у право!

Прочепкав малце на интернет да видам како иде со продажбава на билети преку тикет.мк ...
Според мои проценки од веројатно пуштени 20,000 билети за Југ и Север ( останатите карти уште 5,000 бидејки Југ и Север собираат по 12,500 , тие најверојатно ке се дадат по спонзори ,фирми ,ВМРО и.т.н )
До сега на тикет.мк покажува дека останале уште 14,000 карти во продажба , што значи се продале само 6,000 билети од пуштените веројатно 20,000.
За Запад се пуштаат од денеска на билетара , како и за другиве трибини , додека за Исток веројатно нема бидејки ке биде специјален за Хрвативе !!!
По мене 6,000 е многу мала бројка до сега , очекував поголема заинтересираност бидејки сепак доаѓа великан како Динамо Загреб ..
До некаде и не е чудно бидејки управа слабо го рекламира дуелов али ајде да видиме , се уште има време до 12 јули ..
Да разјасниме ова се мои неофицијални информации :)

Мизерна продажба, едвај 6.000 билети се продадени досега.
Кога ќе поскапе картата од четврток, никој нема ни да сака да купи.
Не ме изненадува ова воопшто, абе една реклама да пуштеа, еден плакат да залепеа ебате неспособните...[DOUBLEPOST=1467627066][/DOUBLEPOST]
За ова не сум баш нај сигурен, али ај ваљда си у право!
Не е исто кога Шкендија гостуваше кај Турново и Металург и играше како дома и да гостува пред полни стадиони во Битола и Прилеп.
Со оглед на тоа што слични луѓе се вртат во клубовиве, би требало да одиграат за нас, исто како што Слога си игра за нив.

Замисли чуват некој напаѓач.. не изненадат ден пред утакмицата :D хахах со нашиве може се.
Замисли стварно така да испадне, и на крај излезе дека скриеното оружје им е Мирко Ивановски :pos:

Додека дремеа како куртони можеа да ги потпишат и него и Стјепановиќ...

Ја само се надевам дека после утакмициве со Динамо, ќе шутнат еден од Балотеловциве, по можност Обрегон, и ќе донесат некој шпиц кој ќе врши работа за у домашно првенство, пример Стевица Ристиќ, иначе ќе биде мучење напред.. Ако си отиде и Хоф после Динамо, тешко нас..

Прочепкав малце на интернет да видам како иде со продажбава на билети преку тикет.мк ...
Според мои проценки од веројатно пуштени 20,000 билети за Југ и Север ( останатите карти уште 5,000 бидејки Југ и Север собираат по 12,500 , тие најверојатно ке се дадат по спонзори ,фирми ,ВМРО и.т.н )
До сега на тикет.мк покажува дека останале уште 14,000 карти во продажба , што значи се продале само 6,000 билети од пуштените веројатно 20,000.
За Запад се пуштаат од денеска на билетара , како и за другиве трибини , додека за Исток веројатно нема бидејки ке биде специјален за Хрвативе !!!
По мене 6,000 е многу мала бројка до сега , очекував поголема заинтересираност бидејки сепак доаѓа великан како Динамо Загреб ..
До некаде и не е чудно бидејки управа слабо го рекламира дуелов али ајде да видиме , се уште има време до 12 јули ..
Да разјасниме ова се мои неофицијални информации :)

Мене како што ми кажаа централните блокови за север ( блок: 15,16,17 и 22 ) воопшто не биле пуштени во продажба.

Dosega se prodadeni 7000 karti,do 12 juli da se prodadat uste 7000 i na denot na natprevarot uste 4-5000 i stadionot ke bide slicno popolnet kako so Apoel,i mislam deka nema da gi poskapat kartite toa bese samo trik za da lujgeto kupuvaat pobrzo karti ama toa e nasiot posran makedonski mentalitet site cekaat posledna den za da kupat karta.Na zapad ocekuvam okolu 1000 Komiti i plus drugite semkari sto sedat okolu nas,i istok ke bide pushten koga ke vidat deka nema da dojdat povejke od 300 Hrvati.

Да билдаа атмосфера сега ќе имаше 11.000 или повеќе продадени билети... Искрено не сфаќам зошто нема промоција, дали знаат дека нема да пројдат, не му одговара ли на некој тоа не знам, ама барем може нешто на Facebook или слично, плус два билборда и ќе биде топ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom