ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.594
Пa свирни пенaл бе. Убaвo гo удри вo рaкa...
5-1 е aкo ништo другo :mad:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
НЕКА ПУШИ КУР СУДИЈАВА..КАКО Е ОВА НЕ Е ПЕНАЛ? ПА ПО РЕТАРДИРАНИ ПЕНАЛИ ИМАШЕ НА ПРВЕНСТВОВО НЕ МИ СЕ ВЕРУЕ..

"хехе нема пенал дека немаше намера.."

Ахам да...а вчера Боатенг баш сакаше у 80та минута да ја постави раката на тоа место.....МОРАШЕ ТУКА ПЕНАЛ![DOUBLEPOST=1467577631][/DOUBLEPOST]
ДешаНБ од морон сеа е врв тренер? Или не?[DOUBLEPOST=1467577376][/DOUBLEPOST]Дај пенал бем ти жито педерско
Дешамп стигна со Монако до финале на ЛШ.

Сите го прејзуваат Мурињо што стигна со Порто до титула, а сите заборавија кого победи во финалето. Дешамп е супер тренер. Нормално не е на ниво на Мурињо, ама е тренер што заслужува респект.

Ама ќе видиме со Германија како ќе се снајде. Тоа ќе му биде најголем тест пошто баш вакви мечеви се добиваат тактички. Ако успее да ја неутрализира Германија тогаш секоја му чест.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.744
Пфф, ради головиве ќе се исфураат Французиве за со Германија...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Исланѓани капа долу!

:cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.077
Поени од реакции
6.561
Епа и франција ќе налета на противник кој нема да направи таква грешка :D
Нема проблеми за Франција, рекреативен меч денеска ќе видиме понатаму. Исланд се истрошија и физички и психички против Англија, деконцентрација до максимум денес голманот брани центаршут со бокс во фаца на својот стопер и Жиру си дава гол, голот од Гризман исто, Жиру само ја пропушти, тројца навлечени на него и Гризман остана сам на 40 метри од гол, целосен пад на концентрација, замор и нормално, отсуство на квалитет. Франција добро ги покриваше аутите на тој играчот со брадата, за разлика од одбраните на Унгарија, Австрија и Англија.
.
Единствени кои (сексуално) би се возбудиле на играта на Исланд се Тони Пјулис и Рори Делап, тие ја измислија во Стоук ваквата анти-игра :)

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.153
Поени од реакции
8.127
Море да му ебам сортата на то Дешамп, Жиру го чекам најдобар стрелец, секоја утакмица го вади здравјето ми го зеде.

Член од
10 март 2014
Мислења
1.034
Поени од реакции
1.288
Германците ќе ги спуштат на земја нека не летаат многу.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Исланд можеше да тепа,ама јбг на работа се луѓето утре...А и таа главната докторка му е катил ептен,не сака боловање да пише..

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Olivier Giroud: Is the second player to secure a perfect WhoScored rating of 10 in a #EURO2016 match, after Eden Hazard (vs Hungary) #FRA

Член од
6 мај 2007
Мислења
601
Поени од реакции
607
Како ќе го лапна Германциве од Франција у полу финле,заедно сосе скротум ! :D

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Ова веќе ветува многу за Френс... самодовербата е скај хај сега.. Немците ке го смукнат со се јајца .

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.594
Како појде, пак добро заврши.

Секоја чест за Исланѓаните, губат 4-0, а играат како да губат 1-0. Максимално борбено, како тој еден гол да ќе им смени се.
Одбраната потфрли многу денес, но сепак не треба да им се замери. Заморот, а и првенствено квалитетот си го учинија своето.
Браво за менаџерите што му дадоа шанса на Гудјонсен, браво и за публиката што не престана да ги бодри своите играчи и при голема негатива.
Криво ми е што не досуди пенал судијата при игра со рака и резултат 5-1. Имаше услови, без размислување можеше да свирне.

Генерално, претставување на Исланѓаните далеку над очекувањата.

И што е најважно, Сигурдсон не блесна :D
Јасно е дека штом ја обрав репрезентацијава дека и ќе ги поддржувам на ова Европско (знаете зашто, или да кажам пак? :D), сакам да победуваат но не сакам Сигурдсон да биде главен. Ќе му фрлат око големциве, ќе ни го земат за ништо пари ко што се алчни овие нашиве :D

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Само ебените коментатори на МТВ чекаат европска титула за Франција од 1984 - сите други ја дочекаа 2000... Ццц кои дегени аууу

Kajgana Shop

На врв Bottom