RickyLFC9
Модератор
This.Секоја чест за Исланѓаните, губат 4-0, а играат како да губат 1-0. Максимално борбено, како тој еден гол да ќе им смени се.
Македонија на пример кога губи 1-0 игра ко да губи 4-0.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
This.Секоја чест за Исланѓаните, губат 4-0, а играат како да губат 1-0. Максимално борбено, како тој еден гол да ќе им смени се.
Фиром воопшто не играт. Со само излегвење на терен одма се добиват впечаток дек курот ќе го дрват.This.
Македонија на пример кога губи 1-0 игра ко да губи 4-0.
Boa kaza: "Bevme podobar tim ama bese teska borba. Penalite se lotarija. Nie go imavme Manu vgol, toa e golema prednost. Ama i drugiot golman ne bese los".
Mislam deka ne treba mnogu da interpretirame vo stil deka mu bilo pod cest da go spomne Buffon.
Ме мрзи да проверувам, прееска наслушнав дека Франција нема пораз на ЕП организирани на нивна територија.
Самиот пласман на Исланд во 1/4 финале за оваа репрезентација претставува голем успех, да.. без звучни имиња, сплотена и тимска игра во текот на целото првентсво дотуркаа до ова 1/4 финале.Не смее ни да се забрзува успехот
Таа е границата до која може да доведе сплет на околности, поклон-пеналот од Кирали, среќата со Австрија и шпагетите од раце на Харт, сепак е голем успех.
На што се базира тој perfect WhoScored rating?
Патем, и Германија ги немале тепано Италија на еу/сп у последните ~10 меча![]()
ааа таа ли е страница еј супер фала сега ќе ја отворам и ќе побарам и ќе најдам тоа што ми требаше