ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
potesko e da se osvoi liga be kolca edni.Treba 38 kola lester da izdrzi i ritam i se, a vo evropsko nokaut faza se nekolku mecha , ne deka e lesno ama e daleku polesno.Moze ekipa sto igra cvrsta odbrana site utakmici da gi igra na nereseno i da pominuva so nekoj otepan gol, ama aj osvoi liga taka?
Koga se pravat nekoi eksperti vaka a pojma od zivot si nemaat i gubam zelba za objasnuvane.Na prsti se brojat iznenaduvana kako lesster vo svetskive ligi taka? a evropski, svetski ili kopa ameriki ,olimpijadi skoro i redovno ima iznenaduvanje koe ako ne osvoi,stiga do 1/2 finale ili finale.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Ќе ставате вечер вакви слики коа ќе пукне 3-0 за Немачка и тоа со 2 гола на Милер, али ајде да почекаме...

R

red.devil

Гостин
Ради вакви како стелтов, добивам желба да навивам за тип на фудбал кој што не го поднесувам. Само да видам пак како ќе се крие до четири саат после полноќ како што праеше и во ЛШ.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.395
Поени од реакции
11.874
a od takvi luge i kladilnicive se polnat.Polni so samodoverba luge i nivniot zbor e posleden i zakon.
Ne velam za vecerasnata utakmica, opsto zboruvam.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Ради вакви како стелтов, добивам желба да навивам за тип на фудбал кој што не го поднесувам. Само да видам пак како ќе се крие до четири саат после полноќ како што праеше и во ЛШ.
Навивај, ме боли кур. Јас навивам за Германија и сакам да ги здробат жабариве. А дали тука ќе се устезавам да навивам за нив ради тебе и таквите како тебе дали ќе ме тролале или не на форумов... сериозно? Сериозно?

Па и сум се криел :pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Од друга страна Билд со епски 7 причини зошто Германија ќе ја победи Италија вечерва. Морам да признаам дека нешто подебилно и идиотско неам прочитано долго време.

http://www.gazzetta.it/calcio/europei/2016/germania/29-06-2016/germania-sono-certi-l-italia-spacciata-bild-elenca-7-motivi-160161306976.shtml

1. Пошто го имаат Боатенг.
2. Пошто знаат како да го елиминираат Конте, нели Баерн го тепаше Јуве 2012/13 сезона.
3. Пошто Кедира ја познавал одбраната од Јувентус.
4. Пошто Лев немало да експериментира сеа.
5. Пошто Буфон признал дека Ноер моментално е најдобар голман.
6. Пошто се вратил Гомез.
7. Пошто Италијанците се арогантни.

:pos::pos:
Дете со даунов синдром да ги пишувало причиниве, ќе навел боље, верувам.
Точкиве се која од која, и најзакоравениот германец да го фати срам.
Арогантни биле жабарите а овие листа составиле, на страна тоа што никад ги немаат победено.

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Класика не чека вечерва,не се сеќавам некогаш дуелов да бил досаден и неатрактивен,макар немало повеќе од еден гол.
Талијаниве можда ќе имаат проблем со тоа шо ДДР нема да стартува, а Стураро не е ист тип на играч, далеку подефанзивен е .Другово се е стандард.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.593
1. Пошто го имаат Бонучи
2. Пошто европскиот клупски шампион го купи Мората, кој играше во италијански клуб, а не во германски
3. Пошто Имобиле го познава Хумелс
4. Пошто Конте не е лев ко Лев да си брца у гаќи
5. Пошто Буфон прв освои СП, па после Ноер го копираше
6. Пошто се вратил Џакерини
7. Пошто Италијанците се арогантни

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Од друга страна Билд со епски 7 причини зошто Германија ќе ја победи Италија вечерва. Морам да признаам дека нешто подебилно и идиотско неам прочитано долго време.

http://www.gazzetta.it/calcio/europei/2016/germania/29-06-2016/germania-sono-certi-l-italia-spacciata-bild-elenca-7-motivi-160161306976.shtml

1. Пошто го имаат Боатенг.
2. Пошто знаат како да го елиминираат Конте, нели Баерн го тепаше Јуве 2012/13 сезона.
3. Пошто Кедира ја познавал одбраната од Јувентус.
4. Пошто Лев немало да експериментира сеа.
5. Пошто Буфон признал дека Ноер моментално е најдобар голман.
6. Пошто се вратил Гомез.
7. Пошто Италијанците се арогантни.

:pos::pos:
Дете со даунов синдром да ги пишувало причиниве, ќе навел боље, верувам.
Точкиве се која од која, и најзакоравениот германец да го фати срам.
Арогантни биле жабарите а овие листа составиле, на страна тоа што никад ги немаат победено.
Ова е можно да е обид за хумор ама германскиот хумор е тежок за сфаќање.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ова е можно да е обид за хумор ама германскиот хумор е тежок за сфаќање.

Не знам. Зашто би ги тролале Боатенг, Лев, Гомез и Ноер тогаш.
Ми нема логика, повеќе ми делува на очаен обид за мотивација. Како и да е, глупо е. И да е хумор не е смешен, канцероген е.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.089
Навивај, ме боли кур. Јас навивам за Германија и сакам да ги здробат жабариве. А дали тука ќе се устезавам да навивам за нив ради тебе и таквите како тебе дали ќе ме тролале или не на форумов... сериозно? Сериозно?

Па и сум се криел :pos:
Секојпат на форумот се навивало против тим што доминира и доминирал во минатото. Така беше и за Шпанија , сега и за Германија. Нема еден пример каде што фаворитот бил подржуван или се навивало за него од неутралните гледачи , без разлика репрезентативен или клубско првенствен фудбал.

За вечер прогнозирам пласман на Германија , далеку поквалитетен тим.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.482
Поени од реакции
4.647
Сакам Германија да ги здроби Италијаниве , па и се до крај :D
Мој тип 3-0

G

Goldie

Гостин
Секојпат на форумот се навивало против тим што доминира и доминирал во минатото. Така беше и за Шпанија , сега и за Германија. Нема еден пример каде што фаворитот бил подржуван или се навивало за него од неутралните гледачи , без разлика репрезентативен или клубско првенствен фудбал.

За вечер прогнозирам пласман на Германија , далеку поквалитетен тим.
Дефинирај “доминира“ оти Германците имаат само едно злато на првенствата во последниве 20 години

Јас прогнозирам тврд натпревар, Италијанците стандард ќе си ја играат нивната игра без премногу ризикување. Од друга страна Германија сигурно ќе има посед на топката, ќе креира повеќе шанси и ќе проба да даде гол ама не очекувам премногу да форсираат сепак Лев не е глуп да остава премногу простор како Шпанците за Италијанците да организираат опасни контри.

Нерешено во регуларен дел, и ќе се решава во продолжение - тука давам предност на Германците поради подобрата ротација ама се надевам дека ќе дојде до решавање на пенали :)

Kajgana Shop

На врв Bottom