ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Германија тепа 2-0 или 3-0.

Швајнштајгер е ризик...

Паметен е Лев што го направил потегов со тројца централни дефанзивци, на Хектор и Кимих неможе да им се верува против зезната репрезентација како Италија :P

Клавајте пари на 0-0 точен резултат прво.

Pa i taka e. Kimmich e ok, ama Hektor kako e posran vrska nema. Za vakvi partii treba Schmelzer koj ima igrano protiv site velikani. A ne Hektor so gura vo Keln, mojs so Severna Irska ili Malta da go stavas a ne so Italija.

Мора Озил во второ да влезе.

Да не беше моментот кога Италијанците бавно изведуваа аут и Озил бараше жолт картон кај судијата да им даде, стварно ќе помислев дека не играл на натпреварот

Клавајте пари на 0-0 точен резултат прво.

;)

Да не беше моментот кога Италијанците бавно изведуваа аут и Озил бараше жолт картон кај судијата да им даде, стварно ќе помислев дека не играл на натпреварот
Ја проверував сега постава на rezultati а на терен го видов само на почеток кога не знаеше химната да ја пее.
Дракслер мора да влезе иначе вака ќе тера утакмицава до 85 и Италија ќе даде класичен нивни лигав гол.

So ovoj tim germanija uste 10 poluvreminja nema da napravi sansa na italija,debilot lev ja postavi igrata bas kako so im ogovara na italijancive bez brza igra spora utakmica italijanive ili ke cekaat na nereseno ili taka nekoj da izbega na dugacka topka i tolku

Мизерија...Ако продолжат вака ќе заврши некој гледач на офталмологија.

Заболекарот најдобар стратег на првенствово

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom