ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
После 1:1 во полуфиналето и победа на пенали.

Па и Ремзи нема да игра полуфинале.

Него Алдервилд на првенствово не е ни десетинка од она што го игра во Тотенхем. Незнам дали тоа е и поради другите околу него ама крив е скоро за сите голови што ги примија.
Или па е малку повеќе преценет...

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

Е него Реалаши....за Бејл или за Роналдо у 1/2 финале ќе бидете? :D

Кој дебил е Вилмотс човече. Оди сега менаџирај го Стандард Лиеж да ти ебам мамето. Мори и Стандард ти е многу. На нерешен резултат ми го става во игра Фелаини а вади офанзивен играч.

Браво за Велс. Од одамна немам гледнао вака екипа да игра со срце. Со тешки просеци од играчи од дното на ПЛ и Чемпионшип до топ 4 во Европа. Единствено ми е криво што Ремзи нема да игра во полуфиналето.

Белгија со Денајер и Јордан Лукаку во одбрана, баш сега ќе ги видиме како ќе реагираат. Мене не чуди да гледаме изненадување тука, оптимистички прогнозирам 2:1 за Велс :kafence:

Ја преценив изгледа одбраната на Белгија дека ќе примат само 2 гола :P

Да не знаеш кој беше полош дали Лукаку дали Денајер, додуше и офанзивата беше катастрофа.

Овај ретардава Вилмотс мислев дека конечно му дојде умот по групите.. ама не! Исто вака ги заеба и на светското. Која ретарда од тренер.

Кој дебил е Вилмотс човече. Оди сега менаџирај го Стандард Лиеж да ти ебам мамето. Мори и Стандард ти е многу. На нерешен резултат ми го става во игра Фелаини а вади офанзивен играч.

Браво за Велс. Од одамна немам гледнао вака екипа да игра со срце. Со тешки просеци од играчи од дното на ПЛ и Чемпионшип до топ 4 во Европа. Единствено ми е криво што Ремзи нема да игра во полуфиналето.
Е како од одамна, од утакмицата Исланд- Англија :D

Јеп Исланд беше пред 20тина години :D

Седи Вилмотс на полувреме и размислува кој геннијален потег да го повлече, и си вели, ајде да го извадам Караско, ќе го ставам Фелаини.

Стратег, не играчка.

Таква генијална одлука нема шанси да донел сам, сигурно се консултирал со Хоџсон

Велс во првото учество направи повеќе од девете учества на Англија. :D
Ама друго е кога имаш некоја идеа што сакаш на терен. Колман менаџериште, уште во Фулам покажуваше дека го бива.

Која јебо фаца ја има Крис :icon_lol:. Свака му част на тренерлукот :cuc:
article-0-11F565D5000005DC-188_306x423.jpg

Било кој , Германија Италија или Франција ќе си го играат курот со овие две. Огромна среќа имаат екипи како Велс , Португалија и Белгија што воопшто се во игра за финале , тоа ќе им биде и максимумот на една од тие 3.
Ако после Лестер сеуште не верувате во "чуда", не знам што да речам....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom