Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или па е малку повеќе преценет...После 1:1 во полуфиналето и победа на пенали.
Па и Ремзи нема да игра полуфинале.
Него Алдервилд на првенствово не е ни десетинка од она што го игра во Тотенхем. Незнам дали тоа е и поради другите околу него ама крив е скоро за сите голови што ги примија.
Е него Реалаши....за Бејл или за Роналдо у 1/2 финале ќе бидете?![]()
Белгија со Денајер и Јордан Лукаку во одбрана, баш сега ќе ги видиме како ќе реагираат. Мене не чуди да гледаме изненадување тука, оптимистички прогнозирам 2:1 за Велс![]()
Е како од одамна, од утакмицата Исланд- АнглијаКој дебил е Вилмотс човече. Оди сега менаџирај го Стандард Лиеж да ти ебам мамето. Мори и Стандард ти е многу. На нерешен резултат ми го става во игра Фелаини а вади офанзивен играч.
Браво за Велс. Од одамна немам гледнао вака екипа да игра со срце. Со тешки просеци од играчи од дното на ПЛ и Чемпионшип до топ 4 во Европа. Единствено ми е криво што Ремзи нема да игра во полуфиналето.
Кој дебил е Вилмотс човече. Оди сега менаџирај го Стандард Лиеж да ти ебам мамето. Мори и Стандард ти е многу. На нерешен резултат ми го става во игра Фелаини а вади офанзивен играч.
Браво за Велс. Од одамна немам гледнао вака екипа да игра со срце. Со тешки просеци од играчи од дното на ПЛ и Чемпионшип до топ 4 во Европа. Единствено ми е криво што Ремзи нема да игра во полуфиналето.
Седи Вилмотс на полувреме и размислува кој геннијален потег да го повлече, и си вели, ајде да го извадам Караско, ќе го ставам Фелаини.
Стратег, не играчка.
Ако после Лестер сеуште не верувате во "чуда", не знам што да речам....Било кој , Германија Италија или Франција ќе си го играат курот со овие две. Огромна среќа имаат екипи како Велс , Португалија и Белгија што воопшто се во игра за финале , тоа ќе им биде и максимумот на една од тие 3.