Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Mario-Goetze-Game-Winning-Goal-vs-Argentina-2014-World-Cup-Final.gif

И овај (со Најк-маицата)

rca_03072013_GoetzesorgtmitNikeTShirtfuerAerger_1372852325991797.jpg

Колку е слаб и фит тука ццццц

Бенатиа е на пат према Јуве...Треба да се договори само уште конечната сума меѓутоа према сите информации трансферот е пред реализација за сума помеѓу 15-20 милиони...

Чорлука се спомнува деновиве како замена за Бенатиа.

Да бидеме реални тешко ќе најдеме 3 централен покрај Хумелс и Боатенг кој е млад перспективен и ќе сака пола сезона на клупа да седи...Такашто најреална опција ни е некој искусен како Чорлука кој ќе биде бекап...Бадштубер исто ќе се врати меѓутоа прашање е за него што како ќе биде.

Ради Европсково се кочат малце трансфериве.

Мислам дека чекаат да се разреши со Геце работава за да се атакува на офанзивец.

Nisto ne e tocno toa za Corluka sto se zboruva po hrvatskite mediumi[DOUBLEPOST=1467207041][/DOUBLEPOST]Le Parisien | Carlo Ancelotti has asked Bayern to start negotiations with Real Madrid for Raphaël Varane (23)

Последно уредено:
Nisto ne e tocno toa za Corluka sto se zboruva po hrvatskite mediumi[DOUBLEPOST=1467207041][/DOUBLEPOST]Le Parisien | Carlo Ancelotti has asked Bayern to start negotiations with Real Madrid for Raphaël Varane (23)

Нема шанса....

-зашто би дошол од Реал кај нас пак да биде трета опција?? Дечкото треба да игра редовно а кај нас тоа нема да е можно.
-најмалце ќе кошта 40 милиони

Каталонскиот СПОРТ.ЕС вика дека Баерн ја има испратено првата официјална понуда за Габриел Хесус.Барса е исто во трката.

Нема шанса....

-зашто би дошол од Реал кај нас пак да биде трета опција?? Дечкото треба да игра редовно а кај нас тоа нема да е можно.
-најмалце ќе кошта 40 милиони

Каталонскиот СПОРТ.ЕС вика дека Баерн ја има испратено првата официјална понуда за Габриел Хесус.Барса е исто во трката.

Da da. Nema sansi da platime 40 mil. za igrac na klupa. Corluka dobro odigra za Hrvatska na evropskoto,nekoj Rusin pisal za nego i Bayern, no tz velat deka nema nisto za Corluka

Omilen igrac mi e uste nedojden.:vozbud::zloo: Renato majstore ratatata :uzi::uzi:

Renato Sanches v #POL:
94% Passing accuracy
1 Goal
3 Interceptions
2 Tackles
7 Dribbles
Man of the Match

CmOv7nFWMAAV7SO.png

:bravobe:

CmO9adqUkAACzbW.jpg

Carlo Ancelotti's era at #FCBayern starts officially today (01-07-2016). Welcome to the best club in the world!

Ајде со среќа и успех

Последно уредено:
Juventus are close to signing Benatia on loan with an obligation to buy him at €18m. [Sky]

Според ЏДМ е веќе наш :)

Ако не се повредва е супер засилување, сега според скај е со обврска за купување знам дека и само така го дававте а ЏДМ не спомна ништо нигде такво. Како и да е фала :).

Него ова вашево Ренато има потенцијал до небо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom