Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување

Животново гризе...ајде конечно пак една јака сезона како 2013...им го должи тоа на фановите,има во него сила за уште топ фудбал..Физички е феноменално спремен.

Муриљо од Интер последна опција у игра како замена за Бенатија.

Замер заминува од Баерн.

Sammer: I'm 100% healthy. However, in the last few weeks where I was distant to football due to my illness I realized that I want more rest.

Sammer: "So goodbye to the team, to the fans and especially those who have followed me so far. It was an honour, bye."

Последно уредено:
Dovolno napravi.:bravobe::bravobe:
Dali cika Uli se vraka na svoeto staro mesto ?:cujte:

Мислам дека да. Со среќа на Самер, заврши одлична работа.

2016-07-10 18.46.43.png

За вториот тим сигурно е планиран.

CnCYXndWgAESBrd.jpg

Renato Sanches has been named best young player of the tournament #Euro2016

Коман на второ место!

Секоја чест за Ренато изигра одличен одличен турнир...со 18 години беше еден лидерите на репрезентацијата.Маестрален потег на управата со него што го купија пред првенството!
Детево е будучи БалондОр.

Хојбјерг оди во Саутемптон за 15 милиони евра.

Геце преговара со Тотенхем...сумата околу 25 милиони евра.

Cm7MH7vXEAA-Yoy.jpg:large

Огромна благодарност за Замер!!! Еден од клучните фигури за успехот на Баерн од 2013 навака.

CnCgN_yWcAA6htD.jpg

CnCgytXXEAANJpz.jpg

Carlo Ancelotti: "Pep left me a good luck message written in Italian in the Bayern office. Great gesture from him"

Ancelotti: "Of course Lahm will remain the captain. I have no reason to change that"

Ancelotti: "Xabi is a player I really like. I was not happy when he left Real Madrid in 2014, but I'm happy I will work with him again now"

Ancelotti: "I've told Thomas Müller to forget about the Euros, take a good rest and prepare yourself for next season

Ancelotti: "I've talked to Bayern about Renato Sanches 3 months ago, and we agreed that he is exactly what we need. He will help us a lot"

Coman created more clear chances in 15 minutes than the whole France team did in the first half

Последно уредено:
CnEytL8WYAADXaX.jpg

CnEnAiZXYAAr0El.jpg

CnEvxiwXgAAThxt.jpg

CnE3ibqWIAAm1sj.jpg

CnE205MWgAA-OnX.jpg

Rummenigge: "We are not going to close the doors, the transfer market is still open until 31
August"

Carlo: "As long as Mario Götze is a Bayern player, I will consider him as a Bayern player. I spoke with him but it's private"

Karl-Heinz Rummenigge has confirmed Pierre-Emile Højbjerg will have a medical with Southampton today. #FCBayern
[DOUBLEPOST=1468232008][/DOUBLEPOST]

Еве цела прес-конференција кој пропуштил. Од 04:15.

Последно уредено:
Ќе ја биде работава со Бенатија до септември? :icon_mrgr:

Ќе ја биде работава со Бенатија до септември? :icon_mrgr:

Ќе ја биде...

По се што кажаа денеска мислам дека при крај е работата такада очекувај во наредните денови нешто поконкретно.

Иначе во кратки црти од пресот денеска:

-Геце ќе си иде,Бенатиа исто така
-Хојбјерг за 15 милиони во Саутемптон!
-Други заминувања за сега не се предвидени и веројатно нема да се случат
-Нови трансфери не се исклучени,најверојатно ќе има уште едно големо засилување
-Tаткичкти нема да има големи промени,офанзивен фудбал и понатака останува стил на игра
-Карло е заинтересиран и да остане на подолг период во зависност од тоа како ќе се развива ситуацијата во Баерн

Marek Hamsik: "#FCBayern interest was real." [SPORT1]

Marek Hamsik: "It is not true that I refused #FCBayern. I was not the one who declined the offer."

920eb59352c7609f62586812e57b002e.jpg

Интересен поклон добив од Минхен, карти за играње. Чекам шал да ми донесе некој сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom