Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moj совет,под хитно да ја заборајш,и да си продолжиш со животот!!!!По можност фати си друга девојка,пред да се врати таја во Скопје!!!Имам девојка од централна Македонија, а јас сум од Скопје. На ист факултет учиме, до јуни имавме 6 месеци врска. По тоа она си отиде дома. Последните 2 месеца бевме неразделни, буквално секој ден се гледавме, си викавме дека се сакаме итн во однос на романтика. Ама како си отиде така се промени. Почна да глуми нешто како сака летно време да се журка, на пауза да сме биле, а кога ке се вратела во Скопје, во септември, се ќе било по старо. Јас се согласив, иако и самиот не знам зошто, можеби и премногу ја сакам, па и простувам. А сега женски навалете да дадете објаснување зошто би можела така да се однесува, да знам што да правам во септември. Едно е сигурно, имам ужасна желба да ја повредам како што она мене ме повреди, па тука и машките и женските би можеле некој совет да дадат. Само да се разбереме, не мислам на физичко повредување.
Moj совет,под хитно да ја заборајш,и да си продолжиш со животот!!!!По можност фати си друга девојка,пред да се врати таја во Скопје!!!
Можи малку сурово ке ти звучи ова,ама реално чупето не те сака,и предпоставувам во Скопје со тебе е од интерес,да ја носиш по кафина и слични срања!!!!Ако таја те сакала вистински,како што викаш дека ти ја сакаш,ке кисневте сеа по телефони или мсн-и,и ке ги броела часовите дури да дојди 1ви Октомври,а не да ти бара пауза,за да можи да си ја лади дундата со други мажи таму,и на крај да нема грижа на совест,пошто тогаш не сте биле во врска туку сте биле на "пауза":helou:
а зашто не размислуваш логично... значи 3 месеци ќе сте разделени. така? таа ако те сака ќе се малтретира со кого е, како е, дал ме вара? и нормално ќе има љубоморни испади, караници, ти вошкар, таа курва ова она... а вака коа веќе знаеш ставатае пауза или проверемено раскинувате си знаеш дека неможеш да правиш љубоморни испади пош не сте биле заедно тогаш... друга работа одиш со некого а го немаш видено два месеци? мислам хелоу...Имам девојка од централна Македонија, а јас сум од Скопје. На ист факултет учиме, до јуни имавме 6 месеци врска. По тоа она си отиде дома. Последните 2 месеца бевме неразделни, буквално секој ден се гледавме, си викавме дека се сакаме итн во однос на романтика. Ама како си отиде така се промени. Почна да глуми нешто како сака летно време да се журка, на пауза да сме биле, а кога ке се вратела во Скопје, во септември, се ќе било по старо. Јас се согласив, иако и самиот не знам зошто, можеби и премногу ја сакам, па и простувам. А сега женски навалете да дадете објаснување зошто би можела така да се однесува, да знам што да правам во септември. Едно е сигурно, имам ужасна желба да ја повредам како што она мене ме повреди, па тука и машките и женските би можеле некој совет да дадат. Само да се разбереме, не мислам на физичко повредување.
Толку беше заеби понатака, изгледа си и здодеал.Имам девојка од централна Македонија, а јас сум од Скопје. На ист факултет учиме, до јуни имавме 6 месеци врска. По тоа она си отиде дома. Последните 2 месеца бевме неразделни, буквално секој ден се гледавме, си викавме дека се сакаме итн во однос на романтика. Ама како си отиде така се промени. Почна да глуми нешто како сака летно време да се журка, на пауза да сме биле, а кога ке се вратела во Скопје, во септември, се ќе било по старо. Јас се согласив, иако и самиот не знам зошто, можеби и премногу ја сакам, па и простувам. А сега женски навалете да дадете објаснување зошто би можела така да се однесува, да знам што да правам во септември. Едно е сигурно, имам ужасна желба да ја повредам како што она мене ме повреди, па тука и машките и женските би можеле некој совет да дадат. Само да се разбереме, не мислам на физичко повредување.
Имам девојка од централна Македонија, а јас сум од Скопје. На ист факултет учиме, до јуни имавме 6 месеци врска. По тоа она си отиде дома. Последните 2 месеца бевме неразделни, буквално секој ден се гледавме, си викавме дека се сакаме итн во однос на романтика. Ама како си отиде така се промени. Почна да глуми нешто како сака летно време да се журка, на пауза да сме биле, а кога ке се вратела во Скопје, во септември, се ќе било по старо. Јас се согласив, иако и самиот не знам зошто, можеби и премногу ја сакам, па и простувам. А сега женски навалете да дадете објаснување зошто би можела така да се однесува, да знам што да правам во септември. Едно е сигурно, имам ужасна желба да ја повредам како што она мене ме повреди, па тука и машките и женските би можеле некој совет да дадат. Само да се разбереме, не мислам на физичко повредување.
ги видов другите совети и имам различен совет за тебе:Имам девојка од централна Македонија, а јас сум од Скопје. На ист факултет учиме, до јуни имавме 6 месеци врска. По тоа она си отиде дома. Последните 2 месеца бевме неразделни, буквално секој ден се гледавме, си викавме дека се сакаме итн во однос на романтика. Ама како си отиде така се промени. Почна да глуми нешто како сака летно време да се журка, на пауза да сме биле, а кога ке се вратела во Скопје, во септември, се ќе било по старо. Јас се согласив, иако и самиот не знам зошто, можеби и премногу ја сакам, па и простувам. А сега женски навалете да дадете објаснување зошто би можела така да се однесува, да знам што да правам во септември. Едно е сигурно, имам ужасна желба да ја повредам како што она мене ме повреди, па тука и машките и женските би можеле некој совет да дадат. Само да се разбереме, не мислам на физичко повредување.
Дигај рачна и прекини.jas imam problem.i toa seriozen pocnuvam da se zaljubuvam vo kolegata a ne smeam kazete nesto pomagajte.
зашто не смееш???jas imam problem.i toa seriozen pocnuvam da se zaljubuvam vo kolegata a ne smeam kazete nesto pomagajte.
jas imam problem.i toa seriozen pocnuvam da se zaljubuvam vo kolegata a ne smeam kazete nesto pomagajte.
ќути да не те слушни некој, срам голем е да се заљубиш во колегаjas imam problem.i toa seriozen pocnuvam da se zaljubuvam vo kolegata a ne smeam kazete nesto pomagajte.