ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.957
Поени од реакции
116.532
Инаку кога сме кај Ставро, нема што не промаши на ова ЕП. Прво за Унгарија и С. Ирска, потоа за Хрватска, мислам и за Белгија рече дека не се ништо посебно, а сега и за Италија дека не можела против Шпанија. :ROFLMAO:

Ајде Ставро со тебе сме, гурај ги Исланд до титула.:busi:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Никогаш не сфатив зошто Англија беше ставана меѓу фаворитите, кога реално имаат слаба екипа. Да, има потенцијал во тимот, но за наредните натпреварувања...реално макс им беше 1/4 финале на ова ЕП.

За Шпанија си кажав оддамна, ама будала ме правеа во темата за Примера.
Kako be slaba ekipa, koa pola od vas tuka zborevte deka ova im e najjaka generacija u zadnjava decenija?

:tvg:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.113
Kako be slaba ekipa, koa pola od vas tuka zborevte deka ova im e najjaka generacija u zadnjava decenija?

:tvg:

Ubavo si kazhav jas ushte vo Maj. :P

Англија исто многу тешко да биде првак. Нема салам крила таму прво и прво и немаат никаков баланс во тимот, се средина и шпицови им се.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.820
Поени од реакции
17.766
Морам да му симнам денес капа на Конте, му побара на Пеле да го маркира Бускец страшно добар потег :)

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.247
Поени од реакции
18.453
Италија се одмазди на Шпанија, да се надеваме дека германциве нема да им се одмаздат на италјаниве :D

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Англичаниве во последниве две децении немале толку слаба екипа. Можеби и најслаб тим во нивната историја.

Sent from my P6-U06 using Tapatalk

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.690
Поени од реакции
88.671
Не бе, не е со сите :pos:

Па види го оној играчот на Италија Пеле ли беше или Едер, на прав пат се препнува и ја пушта топката во аут, им уништи и контра и се... требаше Конте во фаца да му ја шутне, ебаим инвалидите :LOL:

За досегашниов дел можам да кажам дека сите репрезентации што се во 1/4 финалето го заслужија тоа место, освен Португалија кои ни самите тие незнаат како влегоа, али ај да се надеваме Полска ќе ги тресне од земја како исланѓаниве против англичаниве.

Штета што Германија и Италија се среќаваат во 1/4, репрезентациите што оставија најголем впечаток на првенствово (заедно со Исланд) а веќе во Сабота еден од нив ќе мора да испадне :(

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Англичаниве во последниве две децении немале толку слаба екипа. Можеби и најслаб тим во нивната историја.

Sent from my P6-U06 using Tapatalk
Најслаб тренер можеби, на ниту една утакмица не видовме однапред смислена акција.
Сигурен сум дека Грацијано Пеле или Марио Гомез не е подобар од Кејн, ниту пак Џаникеда или Геце од Руни.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
аман со овие од ливерпул, Клајн па клајн. да речиш милнер да влези пошо мртваци беа на средина ќе речев ок. Вокер си изигра на ниво сите утакмици.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Инаку кога сме кај Ставро, нема што не промаши на ова ЕП. Прво за Унгарија и С. Ирска, потоа за Хрватска, мислам и за Белгија рече дека не се ништо посебно, а сега и за Италија дека не можела против Шпанија. :ROFLMAO:

Ајде Ставро со тебе сме, гурај ги Исланд до титула.:busi:
Хмм, што тоа јас промашив? Прво, од аспект на кладењето, плус сум на европското, не кој знае колку голем, но сепак плус. Второ, Северна Ирска, не знам што тоа промашив за Северна Ирска. Дефеинитивно најслаба репрезентација на првенството, срам за фудбалот. Трето, за Унгарија, истата работа, малку подобри од Северна Ирска, еден куп среќа на првенството, на првиот посериозен противник, бродолом. Четрврто, што промашив за Хрватска, не се сеќавам? За Хрватска навивав, испаднаа, јеби га, се случува. Петто, Белгија. Некој смета дека се нешто посебно? Кога сите пишувавте (со неколку исклучоци) дека Белгија ќе ја потопи Италија ви напишав дека тоа нема така да оди, мислам дека јас погодив, провери го резултатот.
Шесто, вчера мислев дека Шпанија ќе помине, промашив. Немав дури ни уплатено, не ми беше за уплаќање.

Ајде сега земи ги сите овие "промашувања" и спореди ги со твоето предвидување дека Мареј ќе игра очајно на земја и дека нема да стигне до ниту едно полуфинале, за да ја сфатиш смислата на синтагмата лошо предвидување.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841
Најслаб тренер можеби, на ниту една утакмица не видовме однапред смислена акција.
Сигурен сум дека Грацијано Пеле или Марио Гомез не е подобар од Кејн, ниту пак Џаникеда или Геце од Руни.

Ејј ќе станат можеби европски шампиони, а некои уште играчите не им ги знаат:D

Kajgana Shop

На врв Bottom