Copa America Centenario 2016 - USA

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде прогласен за најдобар играч на турнирот:

• Вкупно гласачи
    43
Филе и Бетмен на suicide watch.

Кои комплекси веќе ги имаат Аргентинциве со Копа Америка тоа е чудо.

Ебате ботојте со најголемиот бот селектор на чело. Бравос секоја чест Чиле, овие напумпаните нека одат сега да садат маслинки и берат киселец на некоја ливада.

Колку сум бот ебате волот, иди легни си шушумиго проста.

Влегов на Резултати пошто не ми текнуваше еден играч од Аргентина и си го спојлнав крајот т.е последниов пенал на Чиле пошто ми даде дека е завршена со победа на Чиле ццц

Ах бре Игуаин црни Игуаин.. пак да промашуваш зицери.... а пеналите не се за коментирање, љото.

Колку сум бот ебате волот, иди легни си шушумиго проста.

Влегов на Резултати пошто не ми текнуваше еден играч од Аргентина и си го спојлнав крајот т.е последниов пенал на Чиле пошто ми даде дека е завршена со победа на Чиле ццц
Лионел Меси.

Другите не се битни.[DOUBLEPOST=1466996541][/DOUBLEPOST]
Видео со само 2 коментари. Кој од кој покреативен

upload_2016-6-27_5-2-25.png
:D[DOUBLEPOST=1466996752][/DOUBLEPOST]А бе ни посед немале овие.. :/

upload_2016-6-27_5-5-21.png

Последно уредено:
upload_2016-6-27_5-20-57.png

...и испадна Санчез :ROFLMAO:

Ова беше таа Аргентина што ќе се прошета на ЕП и СП 2018?

Меси во пензија.. Ќе го следат Маске и уште пола тим.. Пропаѓа Аргентина

Едно загубено финале на СП, + две на Копа... Па искрено и јас да сум на негово место би се пензионирал. Со 28 години се повлекува од националниот дрес, и мислам дека ќе му остане црна дамка во својата богата кариера што не успеа да донесе некој трофеј на Аргентина. После овој потег мислам дека барем за Аргентинците Марадона сеуште ќе им биде миленикот бр.1 на цела нација...

Ова беше таа Аргентина што ќе се прошета на ЕП и СП 2018?

Да ти се семоќните Аргентина..што му дават по 5 гола на Панама,Боливија и САД......ќе се прошетале на ЕП:pos:..тие Копа Америка неможат да освојат каде конкуренцијата е далеку послаба не пак на Европсо или Светско

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom