Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Член од
7 август 2011
Мислења
4.971
Поени од реакции
15.228
Конечно прва победа сезонава. Ајде нека се множат.

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Ај некој поупатен, како иде ова со финансииве на играва, т.е. до колку минимално смеам да го истрошам буџетот? Сакав да направам трансфер, којшто ако се случи би ми останале негде 1,5-2 милиони не знам точно, и понудата претпоставувам ради тоа ми беше одбиена. Колку од тој буџет мора да ти остане, за трошоци кога има гостување и слично знае некој ?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.368
Ај некој поупатен, како иде ова со финансииве на играва, т.е. до колку минимално смеам да го истрошам буџетот? Сакав да направам трансфер, којшто ако се случи би ми останале негде 1,5-2 милиони не знам точно, и понудата претпоставувам ради тоа ми беше одбиена. Колку од тој буџет мора да ти остане, за трошоци кога има гостување и слично знае некој ?
Не е одбиена ради тоа. Сум паѓал и под милион.

Ваљда така ќе си отидеш во минус после гостувањето, а тогаш што се случува појма немам. Пролистај низ правилата и FAQ сигурно пишува.

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Не е одбиена ради тоа. Сум паѓал и под милион.

Ваљда така ќе си отидеш во минус после гостувањето, а тогаш што се случува појма немам. Пролистај низ правилата и FAQ сигурно пишува.
После прво гостување би бил ептен блиску до нулата, рачунајки според тоа колку пари идам у минус на гостување, ама од домашните па повеќе идеш у плус и би требало да се стабилизира, а и гледав пред утакмица на домашен терен да праам трансфер за да не отидам у минус и пак беше одбиено, а не гледам друга причина зошто би била одбиена понудата.. Ваљда платата е проблем :unsure:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.368
После прво гостување би бил ептен блиску до нулата, рачунајки според тоа колку пари идам у минус на гостување, ама од домашните па повеќе идеш у плус и би требало да се стабилизира, а и гледав пред утакмица на домашен терен да праам трансфер за да не отидам у минус и пак беше одбиено, а не гледам друга причина зошто би била одбиена понудата.. Ваљда платата е проблем :unsure:
Пробај пак со нешто повисоко, за 10-20$ ако не повеќе[DOUBLEPOST=1466983980][/DOUBLEPOST]Шансите се поголеми да бидеш одбиен ако има и играч во трансферот (некој крш со вратена километража)

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Пробај пак со нешто повисоко, за 10-20$ ако не повеќе
Ќе почекам некој ден, нека пројде купов, на гости играм, па ќе видам колку пари ќе изгубам од гостувањево :D Чекам да стигне понуда за еден небитен играч, ама некако слабо :(

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.342
Поени од реакции
5.723
Ќе почекам некој ден, нека пројде купов, на гости играм, па ќе видам колку пари ќе изгубам од гостувањево :D Чекам да стигне понуда за еден небитен играч, ама некако слабо :(
Пукај се што имаш ако ти се пука сум бил и во минус од гостовањата и ништо не се случува така да лабаво пукај со парите

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Пукај се што имаш ако ти се пука сум бил и во минус од гостовањата и ништо не се случува така да лабаво пукај со парите
Кога си у минус немоеш више да праиш трансфери.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.342
Поени од реакции
5.723
Кога си у минус немоеш више да праиш трансфери.
Па се подразбира тоа, он вика дека има уште 1-2 М за шиткање и му викам и да ги испука нема да има негативни ефекти освен ова што не може да купува играчи јас со Шахтјор бев у минус 100тина К претходната сезона ама немаше негативен ефект кога играв дома одев у плус кога играв во гости одев минус и тоа е се

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom