ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не заслужија Маџариве да изгубат волку, баш солидни беа.

Колку толку заслужено финалето ќе им биде на првенствово.

П.С. Пак Ставро пишал нешто? Уште ли не научивте дека е поголем трол од Сунѓерот бе? Ах бе..

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Составот не игра секогаш улога во фудбалот, ако ти немаш тактика, тренер, посветеност, среќа тогаш еби и состав и се. Да играа составите улога до толку ќе требаше Холандија, Србија и Данска да ги гледаме во ЕП или пак Турција, Украјна и Австрија да играа подалеку од колку групната фаза.

И да те прашам, што ако Македонија се пласираше на ЕП и играше осминафинале. Ќе го деградираш успехот и ќе ги хејташ само заради тоа што тимот не составен од ѕвезди? Исто е и со овие екипи, па поради тоа глупо е да се плука по нивниот успех на првенстово.
Не се работи воопшто за тоа дали имаат или немаат звезди. Северна Ирска игра антифудбал, после кој карлингот делува како турбо интересен спорт.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Нема врска.
На @Ставрогин најчесто постовите му се добро аргументирани.
Одвај го чекам постот за време на СП ракомет догодина:

"Уплатив 800.00 евра на Ангола против Македонија. Македонија изгуби од Чешка 6 разлика, нашиве се глупи, млади дечки и старци без врска, овие од Ангола се цврсти ете имаат победено некои натпревари, башка ја сум господ за кладење, така да лагано ова ќе влезе"

15та минута резултат 6-6: Ете вие мислевте ќе водат до сега? Хех, а бе допрва ќе паднат нашиве кај можат со Анголските лавови они..

Крај: 28-25 за Македонија: Ете..не фатив пари, и моите легитимни 800000 евра пропаднаа у вода ама нема везе имам уште билион во џеб сеа на следната да изгубат ќе уплатам, башка ете у право бев дека се јаки овие од Ангола, вие мислевте 10 разлика ќе тепаме а тепавме само 3 разлика. Ете доказ дека врска немате и ја бев у право.

:D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Белгија почнуе да покажуе зуби. Азар е машина, МАШИНА! Не знам што кур му беше цела сезона и играше толку очајно...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.252
Поени од реакции
8.168
Kрвта да им ја ебам, фаќам шутеви и корнери +, голови 4+ и имам жолти картони 0-4. Глупото црнче Батшуаји на 3-0 за неговата репрезентација прави дебилен картон со шутирање на топка и после у 90+ паѓаат уште два картона. Со 260 ден ми носеше 9100. Да го ебам и Мажиќ у уста што на решен меч се размафта со картони.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Белгија почнуе да покажуе зуби. Азар е машина, МАШИНА! Не знам што кур му беше цела сезона и играше толку очајно...
Самиот си има признато дека е неамбициозен фудбалер. Фудбалов изгледа како хоби го сфаќа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.965
Поени од реакции
116.570
Каква партија од Азар :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Разнесе братот, конечно се покажува во вистинско светло после очајната сезона во Челзи. Нема сомневање дека он моментално е единствениот играч кој има квалитет да биде рамо уз рамо со Роналдо и Меси.

Какви крила има Белгија :shook::shook::shook::shook::shook: Контрата им е убиствена, и ако не продолжи да ги служи среќата оние мртвине Португалци мислам дека ќе играат финале. Но, да не брзам со заклучоциве, ипак се е можно во елиминациониве фази...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Одвај го чекам постот за време на СП ракомет догодина:

"Уплатив 800.00 евра на Ангола против Македонија. Македонија изгуби од Чешка 6 разлика, нашиве се глупи, млади дечки и старци без врска, овие од Ангола се цврсти ете имаат победено некои натпревари, башка ја сум господ за кладење, така да лагано ова ќе влезе"

15та минута резултат 6-6: Ете вие мислевте ќе водат до сега? Хех, а бе допрва ќе паднат нашиве кај можат со Анголските лавови они..

Крај: 28-25 за Македонија: Ете..не фатив пари, и моите легитимни 800000 евра пропаднаа у вода ама нема везе имам уште билион во џеб сеа на следната да изгубат ќе уплатам, башка ете у право бев дека се јаки овие од Ангола, вие мислевте 10 разлика ќе тепаме а тепавме само 3 разлика. Ете доказ дека врска немате и ја бев у право.

:D
Знам дека го хејташ Ставро ама верувај чоекот е господ за сите нас тука што се однесува до кладењето и тој колку што има пари направено од кладилница не верувам дека ти толку обрт имаш направено во твојата коцкарска кариера и ова тролање некако нема логика, а не е ниту смешно..ама како и да е продолжи да мислиш дека е трол или дека се заебава

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.090
Не озбилно , мора ова да е некој психички проблем или некој тик. Не е можно нормален човек ова да го прави континуирано. Слично нешто како што Надал прави при секој сервис , само овој се пали на "специфичен'' мирис. :pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Каква партија од Азар :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Разнесе братот, конечно се покажува во вистинско светло после очајната сезона во Челзи. Нема сомневање дека он моментално е единствениот играч кој има квалитет да биде рамо уз рамо со Роналдо и Меси.
Стек смањи доживљај. Играч што ЦЕЛА КАЛЕНДАРСКА ГОДИНА немаше постигнато гол у никој случај не може да се става у категорија како единствен играч кој може да биде рамо уз рамо со К.Роналдо и Меси... и тоа после една одиграна утакмица. откако повторувам ЦЕЛА КАЛЕНДАРСКА ГОДИНА немаше постигнато гол и беше на ниво на Благоја Љамчевски.

Сеа за сеа има 2ца играчи кои се блиску до овие двајца, Нејмар и Бејл.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.965
Поени од реакции
116.570
Стек смањи доживљај. Играч што ЦЕЛА КАЛЕНДАРСКА ГОДИНА немаше постигнато гол у никој случај не може да се става у категорија како единствен играч кој може да биде рамо уз рамо со К.Роналдо и Меси... и тоа после една одиграна утакмица. откако повторувам ЦЕЛА КАЛЕНДАРСКА ГОДИНА немаше постигнато гол и беше на ниво на Благоја Љамчевски.

Сеа за сеа има 2ца играчи кои се блиску до овие двајца, Нејмар и Бејл.
Реков може да биде, а не дека е. Тоа што имаше катастрофална сезона доста го уназади, али еве го цело првенство игра добро сем првата текма против Италија. Муабетот ми е дека ги поседува сите квалитети за да биде нешто слично на Рони или Меси.

Него, Караско каков шпринт мавна за четвртиот гол :shook:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Kako vezea denes belgijcive svaka cast, na forumov se pisuese deka bile preceneti vakvi onakvi, ne bi rekol deka nekoj voopsto gi precenuva so ogled na toa kakov igracki kadar poseduvaat, predobra sredina, super odbrana, napred Lukaku, zamenite isto im se fenomenalni, jedino trenerot im e enigma i samo radi toa vsusnost i gi potcenuvaat, ne mozes da kazes za vakov tim deka e precenet u nikoj slucaj, sto drugo ti preostanuva koga gledas vakva 11ka ? Realni da bideme, u top 3 najkvalitetni timovi se u Evropa, bi rekol i top 5 u svet, brazil mi se povrakanica, jedino argentincite se tuka i toa bi bilo toa.

Od celo prvenstvo denes gleav najbolji fudbal izigran od edna reprezentacija, a isto i germancite se za pofalba, i oni rutinski, stabilno. Posle hororot i rakot od vcera na hrvatska i portugalija, ova se barase.

Kajgana Shop

На врв Bottom