ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.091
A be ajde ti se molam, kakov grub faul...ova e fudbal ne e balet. Zholt karton i nishto poveke.
Spasuva "chist gol" ako nemashe golman, a vaka ne mozhesh da tvrdish deka spasil chist gol.
:pos::pos::pos:

Алоо последен играч во одбрана беше , ова е директен црвен картон.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
A be ajde ti se molam, kakov grub faul...ova e fudbal ne e balet. Zholt karton i nishto poveke.
Spasuva "chist gol" ako nemashe golman, a vaka ne mozhesh da tvrdish deka spasil chist gol.
Istiot toj igrach vo druga prilika, ochi vo ochi so golmanot i utka. Nema chist gol dodeka ima golman na golot.
Во право си, извини. Не видов дека има и голман, не требаше судијата ниту жолт картон да му даде.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
ако ова за тебе не беше црвен, тогаш незнам што треба да се деси за да биде. Основно правило, последен играч во одбрана беше.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Жиру е добар - нас ни треба подобар од него. Што не е јасно?

Со брз втор напаѓач како Гризман многу повеќе би се виделе квалитетите на Жиру.
Секако не е играч кој ќе се врати ќе прими топка и ќе помине 2-3ца. Незнам зашто сите го очекуваат тоа од него.
Значи нас и не ни треба нов напаѓач тогаш, чим Жиру си е добар или ѕвер у 4-4-2.
Ако единиот проблем е брз напаѓач до него, тогаш ние сме го решиле проблемот уште пред 2 сезони, тоа и Венгер си го кажа зимово.
Ете Велбек е брз напаѓач, така да Велбек - Жиру е добитната комбинација, така ?

И не знам кај ја глеате добринава на Жиру. Еве у кој потег дојде до израз добрината на Жиру на утакмицава ?
Ваљда коа се мислеше дека е мангуп па падна дур се спремаше Гризман да го шутира слободниот после црвениот.
Тоа беше единствениот момент у утакмицава коа некој го спомна Жиру.

Едино нешто што праи Жиру е или чека топка на тацна у шеснаесетник па со глава да даде гол, или одма се ослободува од топка и чека некој друг да ја заврши работата и да шутне. Е сеа ова второво некогаш му пали, ама доста често не му пали.
Ова не е добро. Ова може и Пандев да го праи, до душа Пандев знае и да издрибла...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.834
Поени од реакции
12.290
Пак хејтајте го Жиру, за првиот гол ги навлече Кеон и Дави за сам да остане Гризман, за вториот гол повторно ги навлече плус и асистираше.
Ги навлече паметот нивни пацерски та Жиру ќе ги навлечи :LOL:

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
Gledajte poubavo, Griezmann nemashe ni ja stigne taa topka, napravi chekor i mu tekna deka treba da odglumi deka e kojznae kakov faul.
Ajde de nema vrska. Sega navivam za Slovakia:oeoeoe::ojeaa:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.383
Поени од реакции
12.813
Не е ни дoбaр. Еве Жињaк у пичку си мaтерину шo игрa е мoже дoбaр, нaшиoн кoњ е дoвoлен зa дa се вoди кo фудбaлер.
Бaшкa еве мед викa ѕвер бил. Тoпче се пaли нa aсистенцијaтa...
Дa ѕвер зa усеруење aкции.

Oкеј ќе беше aкo у фaн клуб дебaтирaвме дaли е дoбaр или не, aмa у фaн клуб немa некoј шo рекoл еј супер е Жиру, не ни требa нaпaѓaч у рoкoв. А сеa тукa глумиме лудилo и викaме дoбaр бил...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Мора да земеме нов напаѓач оти ко прво имаме само еден(Жиру), а ко второ и тој еден шо го имаме(Жиру) не ни одговара на системот кој го играме.Ти викам дека Жиру е супер играч за таргет-мен во 4-4-2, додека во 4-5-1 е тежок просек, за во таа формација ти треба далеку покомплетен напаѓач.
Многу го имам хејтано Жиру, од кога е дојден кај најс, ама сфатив дека тие му се можностите на човекот, не е он крив шо Венгер и Дешапм бараат од него да игра нешто шо никогаш нема да може.
Премногу е спор и неагилен за да брка топки во празно, тој сака да ја стигне топката ама не може, во прво полувреме имаше 3 такви акции каде му пуштаат топка во празно вој касни 3 дена.Во Арсенал да не правам муабет колку пати Озил и компанија го проиграле така,а овој топката не може да ја стигне.

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
ако ова за тебе не беше црвен, тогаш незнам што треба да се деси за да биде. Основно правило, последен играч во одбрана беше.
Treba Chielini da gi gushka protivnichkite igrachi vo kaznen prostor da ne mozhat da se dvizhat...ama i za toa samo zholt.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.595
Физички најсилниот играч во премиер лигата.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Zoshto be? Site treba za Germancite da navivame za da ne sme "zaminati so pametot"?
според ова што ти реплицираа неколку члена за глупоста која ја кажа, ти заклучи дека сме сите за Германија ?

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Мора да земеме нов напаѓач оти ко прво имаме само еден(Жиру), а ко второ и тој еден шо го имаме(Жиру) не ни одговара на системот кој го играме.Ти викам дека Жиру е супер играч за таргет-мен во 4-4-2, додека во 4-5-1 е тежок просек, за во таа формација ти треба далеку покомплетен напаѓач.
Многу го имам хејтано Жиру, од кога е дојден кај најс, ама сфатив дека тие му се можностите на човекот, не е он крив шо Венгер и Дешапм бараат од него да игра нешто шо никогаш нема да може.
Премногу е спор и неагилен за да брка топки во празно, тој сака да ја стигне топката ама не може, во прво полувреме имаше 3 такви акции каде му пуштаат топка во празно вој касни 3 дена.Во Арсенал да не правам муабет колку пати Озил и компанија го проиграле така,а овој топката не може да ја стигне.
Иаме сезонава и 4-4-2 играно ако не се лажам, па пак Жиру не се изнадава голови.
За вториот дел од постот се сложуваме, тоа е тоа и ја цело време шо го зборам. Неговите можности се да биде прв напаѓач во некој просечен клуб, а не во клуб од рангот на Арсенал. Тоа ми е мене муабетот.
Топче вика добар, да добар за Лион можеби и за тимови од тој ранг, ама ја квалификацијата добар и класа ја глеам на рамниште на тимови што се борат за титула, а не на тимови што се борат само за излез во Европа. Затоа за мене Жиру не е добар напаѓач.

А за ова Озил шо го спомна, случајно или не, на фб на Арсенал пред малце ја ставија акцијата од лани (или може и од оваа сезона беше, не се сеќавам) коа Озил му асистираше на коњов со пета и овој уште од скоро пола терен трчаше сам накај противничкиот голман и коа пред голманот успеа да изгуби контрола над топката и едвај даде гол. Мислам дека се сеќаваш на која акција мислам.
Ако за вакви работи го квалификуваме Жиру како добар напаѓач, тогаш ок, ја сум у грешка...

Kajgana Shop

На врв Bottom