Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

S

Samurai_Sk

Гостин
Дали промената и ако е за добро, значи нешто лошо се случува или се планире лошо да се направи, сум во врска со русинка, таа не живее тука, сега моментално е на службен пат таму во Русија во некој друг град со немци,и некако одеднаш почна повеќе да ми пишува и праќа слики и не знам што, колку и недостасувам и други муабети... Мене ваквите одеднаш промени и ако изгледат за добро секогаш ми биле сомнителни, не знам зошто, дали се слагате или јас си правам драма:D?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Дали промената и ако е за добро, значи нешто лошо се случува или се планире лошо да се направи, сум во врска со русинка, таа не живее тука, сега моментално е на службен пат таму во Русија во некој друг град со немци,и некако одеднаш почна повеќе да ми пишува и праќа слики и не знам што, колку и недостасувам и други муабети... Мене ваквите одеднаш промени и ако изгледат за добро секогаш ми биле сомнителни, не знам зошто, дали се слагате или јас си правам драма:D?
Све е у психа.

Можда те изварала па сеа ја гризе совест и ти праќа слики демек а у ....а можда и не.

Не си го умарај мозочето со тоа...

S

Samurai_Sk

Гостин
Проблемот е мразам кога женска се обидува да прави мајмун од тебе :D

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Јас мислам дека и недостигаш...

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Русинките, особено оние што се растени во голем град, по менталитет се многу поразлични од Македонките, не слушај што зборат форумџиите на кајгана.

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Проблемот е мразам кога женска се обидува да прави мајмун од тебе :D
Изварај ја preemptively, пред да направи мајмун од тебе. Јеби га тоа тие едино решение ако дотолку не и веруваш.

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.332
Поени од реакции
4.623
Пишувaв у ДК пред месец денa зa oвa
Иaм еднa пoзнaничкa ептен блискa, гo извaрa дечкo и oткaкo гo извaрaлa пoчестo се слушaле нa мoб му прaелa филмoви ми недoстигaш oвa oнa, a се oддaлечени и не се гледaaт пoвеќе oд еднaш месечнo
Oн зaфaтен сo рaбoтa не мoже дa дoјде, oвaa демек учелa....
А уствaри у пoзaдинa другoсе дешaвa

Член од
11 јуни 2012
Мислења
185
Поени од реакции
222
Ми треба совет...
Раскинав долга врска од 4год пред 6 месеци. И решив да кренам глава и да продолжам. За не цел месец почнав да излегувам со машко кое шо беше премногу повлечен и страмежлив. Во друштво тешко дека можеше да му се слушни глас. Карактерот воопшто не ме бендиса ама едноставно ми требаше да имам некој покрај себе и си реков ОК можи нема вечно да чути му треба време. Тој има 25 и најдолгата врска му беше со мене 5 месеци од кои последните 2 скоро и да не се гледавме. Пред мене најдолга 2 месеци. Значи стварно специфичен карактер. Последниов месец почна да бега буквално од мене. Верувајте луѓе ништо не му правев јас на работа, тој исто различни смени и немавме време. Последниот пат кога излеговме бевме 3пара од кои ние двајца најдолга врска тој стоеше на 5км далеку од мене. Кажа 3 збора цела вечер и тоа беше. Кога ме носеше дома го прашав шо е проблемот, ми рече дека нема проблем и ништо не било бил расположен и убо си поминал. Од тоа негово одбегнување почнав да си ставам комплекси дека сум СТРАШНА ГРДУШКА и стварно почна да ми влијае и на самодовербата. Работам во кафич и секој втор ден некој ми се пушта и тоа скоро секогаш е некој различен не е само еден. Ми мавна на психа како можи да сум како шо треба за секој еден освен за дечко ми. Шо ми фали? Шо е проблемот? До кого е проблемот?
Пред два дена типот ми раскина. Го прашав причина. Ми рече имал фобија од долга врска (значи тој има 25 а ми даваше одговори како да има 15. Можи грешам шо очекувам малку сериозност од него или?)
И исто така ми кажа дека супер му било со мене и сакал да ме има до него ама како другарка. Значи во овие изминати 5 месеци од врска тој не успеал да се приврзи за мене и да ме засака КАКО ЈАС НЕГО ШО ГО САКАМ!!!
и тука ми го пукна филмот ама си почутив а требаше да му ја плеснам вистината во лице. Ако размислеше малку повеќе ќе сватеше дека јас сеуште го сакам бившиот, и едноставно сакам само да се потрудам со него да не биди искористен од моја страна значи признавам дека ми треба внимание и се трудев и да го давам тоа. А тој свати дека јас го сакам?! (Оние кои имале долга врска ќе ме сватат дека не се заборава лесно некој шо се сте поминале заедно)
Е сега прашањето ми беше луѓе кај е проблемот во мене или во него. Шо се случува? Јас многу барам или тој е тумрук како шо ми вика цело мое друштво дека е...

Член од
25 јуни 2016
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво на сите, нова сум на форумов и сакам да прашам особено мило ќе ми биде доколку машките членови ми одговорат и да бидат брутално искрени ги замолувам :)

во врска сум скоро 7 месеци и сакам да прашам ако машко поче да обрнува повеќе внимание, да се грижи да искажува љубов....дали тоа значи дека изневерил и се кае или ? И ако може да ми кажете некои посигурни знаци за неверство :)

Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.765
Здраво на сите, нова сум на форумов и сакам да прашам особено мило ќе ми биде доколку машките членови ми одговорат и да бидат брутално искрени ги замолувам :)

во врска сум скоро 7 месеци и сакам да прашам ако машко поче да обрнува повеќе внимание, да се грижи да искажува љубов....дали тоа значи дека изневерил и се кае или ? И ако може да ми кажете некои посигурни знаци за неверство :)
:pos:
Znaci ako ne te izneveril treba da ne ti obrnuva vnimanie?Pa togas ke dojdes i ke prasas zs ne ti obrnuva vnimanie da ne slucajno ima druga? :tapp:

Posigurni znaci nema, ti samata treba da go setis ako si pametna.So prasanja navamu natamu odokolu mozes da go setis, se custvuva toa ako go poznavas dovolno..... nema nekoi pishani pravila.

Kajgana Shop

На врв Bottom