Све е у психа.Дали промената и ако е за добро, значи нешто лошо се случува или се планире лошо да се направи, сум во врска со русинка, таа не живее тука, сега моментално е на службен пат таму во Русија во некој друг град со немци,и некако одеднаш почна повеќе да ми пишува и праќа слики и не знам што, колку и недостасувам и други муабети... Мене ваквите одеднаш промени и ако изгледат за добро секогаш ми биле сомнителни, не знам зошто, дали се слагате или јас си правам драма?
Издржано мислење, многу му помогна, сфе да тиМожда те изварала ....а можда и не.
Брат имало нешто а у сигурно... а можда и не.Издржано мислење, многу му помогна, сфе да ти
Значи ако ти пишува дека и фалиш и ти праќа слики, прави мајмун од тебе?Проблемот е мразам кога женска се обидува да прави мајмун од тебе
Јас мислам дека и недостигаш...Дали промената и ако е за добро, значи нешто лошо се случува или се планире лошо да се направи, сум во врска со русинка, таа не живее тука, сега моментално е на службен пат таму во Русија во некој друг град со немци,и некако одеднаш почна повеќе да ми пишува и праќа слики и не знам што, колку и недостасувам и други муабети... Мене ваквите одеднаш промени и ако изгледат за добро секогаш ми биле сомнителни, не знам зошто, дали се слагате или јас си правам драма?
Русинките, особено оние што се растени во голем град, по менталитет се многу поразлични од Македонките, не слушај што зборат форумџиите на кајгана.Дали промената и ако е за добро, значи нешто лошо се случува или се планире лошо да се направи, сум во врска со русинка, таа не живее тука, сега моментално е на службен пат таму во Русија во некој друг град со немци,и некако одеднаш почна повеќе да ми пишува и праќа слики и не знам што, колку и недостасувам и други муабети... Мене ваквите одеднаш промени и ако изгледат за добро секогаш ми биле сомнителни, не знам зошто, дали се слагате или јас си правам драма?
Изварај ја preemptively, пред да направи мајмун од тебе. Јеби га тоа тие едино решение ако дотолку не и веруваш.Проблемот е мразам кога женска се обидува да прави мајмун од тебе
Пишувaв у ДК пред месец денa зa oвaДали промената и ако е за добро, значи нешто лошо се случува или се планире лошо да се направи, сум во врска со русинка, таа не живее тука, сега моментално е на службен пат таму во Русија во некој друг град со немци,и некако одеднаш почна повеќе да ми пишува и праќа слики и не знам што, колку и недостасувам и други муабети... Мене ваквите одеднаш промени и ако изгледат за добро секогаш ми биле сомнителни, не знам зошто, дали се слагате или јас си правам драма?
Здраво на сите, нова сум на форумов и сакам да прашам особено мило ќе ми биде доколку машките членови ми одговорат и да бидат брутално искрени ги замолувам
во врска сум скоро 7 месеци и сакам да прашам ако машко поче да обрнува повеќе внимание, да се грижи да искажува љубов....дали тоа значи дека изневерил и се кае или ? И ако може да ми кажете некои посигурни знаци за неверство