Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Паметно проширување на ростер, клупа играч ама ќе им се најде за ротација.

Саутемптон изгледа повторно ќе биде Теско-клубот, само без Куман не знам дали ќе преживеат.

Малку го потценувате Ванјама. Човекот има проблеми со повреди инаку е страшен играч. Ако врзе натпревари, нема да ме изненади и во некој дел од сезоната да му го земе местото на Дембеле.

Иначе Лестер понудиле 30 милиони фунти и Вотфорд одбиле. Да се запраша човек кој е будалата во дуелов :pos: Јас знам дека ќе им легне Дини на ростерот како кец на десетка, работлив фудбалер, ќе му помага на Варди и се тоа ама 30 милиони фунти за овој :popce:

Паметна одлука. Нека биде запаметен во клубот каде што испиша историја. Не дека има уште многу за играње али тешко дека ќе доживее уште еднаш таква убава сезона.Од анонимец до шампион.
Сега почуствува и европско,следно и ЛШ. Се надевам дека добрата форма ќе му продолжи.

ако им фалеа црвени на Тотенхем сега веќе нема

Sent from my E560 using Tapatalk

п.с
Браво за Варди

Sent from my E560 using Tapatalk

c1c2ed8f1d1ea8f8b3541553f3ff83ee.jpg

Последно уредено:
Се заеба малце Варди што остана во Лестер. Сезоната 2017/2018 сите ќе го зборат Варди исто како Бенџани Мварувари. 'Eј брат ти текиња на таа легендата што растури една сезона? Е..сеа потпишал за ______"[DOUBLEPOST=1466705083][/DOUBLEPOST]Иако ваљда Варди ќе остане некое време у Лестер али ме сфаќате.. :D

Шо мислите како ке се одрази испаѓањето на Британија од ЕУ врз Премиер Лига?
Дали е можно најдобрата лига во светот да има проблем со купување на играчи?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom