H
HoT IcE
Гостин
Мило ми е што Шпанија сеуште ништо нема сменено во поглед на нивната игра. Нека си додаваат до утре хехе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пике го смени правецот, знае Де Геа како на прва, не е Пачовски оваNajdobar golman u svet,prva stativa sama se cuva..Bravo Hrvatska
Муабет сабајле од чекање на шалтер у банка, Хрватска нема да ја избацат, Русија ќе ја казнат зошто биле православни #хехеА да, како што и се поклопуваат коцките на Хрватска има шанси далеку да стигне на Еурото, дали сеуште некој ќе ги оправдува обидите на десетици безмозочни хулигани кои сакаат да прават инциденти за да ја дисквалификуваат сопствената држава, одземајќи и историска шанса за висок пласман.
Баш така, ми се преплави фејсбукот со Липа наша постови а кога ќе испаднат со месеци пост ќе нема од истите луѓеЦел Фејсбук навија за Хрватите откоа тепаа.....![]()
Со Словачка.А се знае сега Хрватска со кој вкрстува во 1/8 финале?
B3/E3/F3А се знае сега Хрватска со кој вкрстува во 1/8 финале?
Па нема ни европско/светско да има тогаш. Многу сте чудни, остајте нека постираат луѓето, се постира за тоа што е актуелно фала богу, ако постираат за Србија, србомани биле, ако постираат за Хрватска, трендсетери биле, ако постираат за Македонија ракомет, експерти биле...Баш така, ми се преплави фејсбукот со Липа наша постови а кога ќе испаднат со месеци пост ќе нема од истите луѓе![]()
Зборам конкретно за моиве пријатели на ФБ, кои денес дознав дека им е мило за Хрватска. Инаку немам проблем со Хрватска, фала Богу.Па нема ни европско/светско да има тогаш. Многу сте чудни, остајте нека постираат луѓето, се постира за тоа што е актуелно фала богу, ако постираат за Србија, србомани биле, ако постираат за Хрватска, трендсетери биле, ако постираат за Македонија ракомет, експерти биле...