Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На крајот двата тима играа јака одбрана затоа и промашувањата, Лов како го чуваше Кари поготовоabe posledni 5 minuti site shutevi na cavs gi zemashe lebron, i promasuvashe premnogu zatoa sto nemozese na noze da stoi.E arno ama namasto gsw da go iskoristi toa i da napravi nekoj dobar vlez i siguren kosh,tie si frlaa od 10metri ili shutevi od svrtuvanje, pa podavanja pozadi grb.Si go baraa i si go dobija.IC maka ne mi e,iako cela sezona bea najdobri na krajov se posraa.SO umren james na krajot i so tolku promasheni sutevi od cavs ti da nemozes i da nesakas edna asolna akcija da napraivs i site shutevi isforsirani? pa koj ve eba be arno go primivte.Imase mnogo gluposti utakmicava od stranan a gsw,ama onaj shut od svrtuvanej na 2-3 min pred kraj koga go imashe green slobdoen me izvade od takt.Kopile glupo.
P.s Strasno me potsetija na houston poslednite 5minuti.Indijanci maximalno
Earvin Magic Johnson @MagicJohnson 14h14 hours ago
LeBron James with this championship sealed his legacy as one of the five greatest players to ever play this game!