Kocka
Manchild
- Член од
- 1 август 2006
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 2.752
Пак со тројки ќе се вадат... со друго и незнаат....
1-12 ke se vadat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пак со тројки ќе се вадат... со друго и незнаат....
Добро дали се нормални судииве бе??? Дали ова беше фаул од Кари??
1-14 za tri pa bogami ke se vadat 
10-21 имат ГС.. за нив зборам...1-12 ke se vadat
Пак смешна трета лична за Кари. Ни под разно не смееше да биде свирен фаул. Инаку засега Голден Стејт подобри. 10 тројки погодија од кои барем 8 беа од чисти позиции после изработени акции.

10-21 имат ГС.. за нив зборам...
Монструозна партија на Грин до сега. Кари и Томпсон под ИТНО да се смират со тоа дивјачките шутеви, сепак г7 во финале играат. Не може Томпсон во полуконтра да шутне од 10 метри у трк, едноставно не може.
Леброн е добро чуван сега за сега.
Монструозна партија на Грин до сега. Кари и Томпсон под ИТНО да се смират со тоа дивјачките шутеви, сепак г7 во финале играат. Не може Томпсон во полуконтра да шутне од 10 метри у трк, едноставно не може.
Леброн е добро чуван сега за сега.
Ма и не е толку во чоук моуд колку што овие добро го чуваат. А нормално за тоа главен виновник е Грин. У пичку матер какво играчиште е, препаметен, секогаш навремено го удвојува Леброн.lebron vlaga u post choke mode ako ne se razbudi u vtoro loso im se pisuva
Сакам да не ме цитираш со вакви глупи и неразбирливи постови.. ајде чао .Па тоа е 50% реализација бе , ти добар ли си што зборуваш? Кавс не шутираат? 1-12 се што сакаш?
И како што кажа погоре член , на Грин 3ките беа чисти шутеви , ете не се 3ки на Кари и Томпсон од 10метра преку раце и пак не ви одговара
Сакам да не ме цитираш со вакви глупи и неразбирливи постови.. ајде чао .
Инаку Кајри и Томсон ги нема живи вечерва тоталн неефективни, одлучувачки фактор за да ја свртат...

Сакам да не ме цитираш со вакви глупи и неразбирливи постови.. ајде чао .
Инаку Кајри и Томсон ги нема живи вечерва тоталн неефективни, одлучувачки фактор за да ја свртат...