НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро дали се нормални судииве бе??? Дали ова беше фаул од Кари??

Пак смешна трета лична за Кари. Ни под разно не смееше да биде свирен фаул. Инаку засега Голден Стејт подобри. 10 тројки погодија од кои барем 8 беа од чисти позиции после изработени акции.

Пак смешна трета лична за Кари. Ни под разно не смееше да биде свирен фаул. Инаку засега Голден Стејт подобри. 10 тројки погодија од кои барем 8 беа од чисти позиции после изработени акции.

toa sakav da kazam sutirale trojki....pa KAKO DA NE GI DAVAAT KOA NEMA ODBRANA OVIE PACERIVE NIKADE GI NEMA :D

Монструозна партија на Грин до сега. Кари и Томпсон под ИТНО да се смират со тоа дивјачките шутеви, сепак г7 во финале играат. Не може Томпсон во полуконтра да шутне од 10 метри у трк, едноставно не може.

Леброн е добро чуван сега за сега.

10-21 имат ГС.. за нив зборам...

Па тоа е 50% реализација бе , ти добар ли си што зборуваш? Кавс не шутираат? 1-12 се што сакаш?
И како што кажа погоре член , на Грин 3ките беа чисти шутеви , ете не се 3ки на Кари и Томпсон од 10метра преку раце и пак не ви одговара

neka se otepaat sudiive za faulov na curry. da beshe konjot namesto curry,faul vo napad ke svirnese sudijava.

Монструозна партија на Грин до сега. Кари и Томпсон под ИТНО да се смират со тоа дивјачките шутеви, сепак г7 во финале играат. Не може Томпсон во полуконтра да шутне од 10 метри у трк, едноставно не може.

Баш истово тргнав да го пишувам за Кари и Томпсон. Ако немаш позиција не мора да шутираш од 10 метри. Па посебно таа пул ап тројката на Томпсон во контра (ако можи и така да се наречи). Да сум ко Кер има шамари сега да летаат.
Добрата игра во одбрана и Дрејмонд Грин ги држат Вориорси во игра засега.

lebron vlaga u post choke mode ako ne se razbudi u vtoro loso im se pisuva

lebron vlaga u post choke mode ako ne se razbudi u vtoro loso im se pisuva
Ма и не е толку во чоук моуд колку што овие добро го чуваат. А нормално за тоа главен виновник е Грин. У пичку матер какво играчиште е, препаметен, секогаш навремено го удвојува Леброн.
7 разлика е ништо, ќе има уште мноооогу борба овде.

Lele ovoj Draymond u picku mater, nepismen igrac, diftar, PO NEKOJA SLUCAJNOST MVP MOZE DA KRENE, idete i legnete si eksperti

Па тоа е 50% реализација бе , ти добар ли си што зборуваш? Кавс не шутираат? 1-12 се што сакаш?
И како што кажа погоре член , на Грин 3ките беа чисти шутеви , ете не се 3ки на Кари и Томпсон од 10метра преку раце и пак не ви одговара
Сакам да не ме цитираш со вакви глупи и неразбирливи постови.. ајде чао .
Инаку Кајри и Томсон ги нема живи вечерва тоталн неефективни, одлучувачки фактор за да ја свртат...

Инаку Кајри и Томсон ги нема живи вечерва тоталн неефективни, одлучувачки фактор за да ја свртат...

Ако барем малку разбираш кошарка, ќе го разбериш постот. :)

ти бе не си добар изгледа. извини што те цитирав , my bad

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom